Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du overvejet, at få foretaget kosmetiske justeringer?

Af Annoncør

Det er blevet utroligt acceptabelt at gå den ekstra mil for, at blive mere tilfreds med eget udseende, og dermed få en bedre selvantagelse og selvaccept. Hvis din selvantagelse er negativt ladet, eksempelvis ved at synes, at du er tyk eller at du bør ændre dig selv, så kan det være rigtig svært at se forbi det.

Annoncør betalt indhold leveret af Lokoo.dk

Når det kommer til usikkerheder omkring udseende, især i ansigtet, vælger mange at søge rådgivning og hjælp hos de forskellige kosmetiske klinikker. Denne artikel gør dig klogere på, hvorfor nogle vælger kosmetiske behandlinger og hvordan optakten til en behandling foregår.

Kan selvaccept opnås på egen hånd?

Jagten på selvaccept kan vare ved i mange år, den kommer ikke bare dumpende ned i skødet en skønne dag. Det kræver utallige mentale øvelser, og en stærk overbevisning, hvis du ønsker at ændre din opfattelse af dig selv, og i mange tilfælde mislykkes denne overbevisning.

Hvis det mislykkes, søges der oftest professionel hjælp i form af botox behandlinger eller filler behandlinger. En sådan behandling er midlertidig, men den giver dig muligheden for at se, hvordan du ser ud, hvis dine usikkerheder forsvinder – og om det i virkeligheden er det, der skal til for, at du bliver lykkelig.

Første besøg i en kosmetisk klinik

Det allerførste besøg i en kosmetisk klinik, vil være en konsultation, eller forundersøgelse, sammen med enten en speciallæge eller en kosmetisk sygeplejerske. Her præsenterer du dine usikkerheder for en professionel fagperson, der vil rådgive i, hvilken behandling der vil give dig det bedste resultat.

Konsultationen sker 48 timer før selve behandlingen, for at imødekomme loven om betænkningstid. Så kan du efterfølgende processere den information, du har fået omkring behandlingen.

Det er muligt at medbringe en ven eller et familiemedlem ved konsultationen, så den information, du får, overværes af en anden. Så har du efterfølgende muligheden for, at snakke informationen og behandlingen igennem med vedkommende, og være sikker på, at det er noget du har lyst til at gennemføre.

Resultatet viser sig ikke natten over

Ved både botox behandlinger og filler behandlinger, er der stort set altid en mindre ventetid på 1-2 uger, før det endelige resultat viser sig. Dette skyldes, at produktet skal have tid til at folde sig ud og lægge sig i den rynke, man eksempelvis har fået lavet – og så fordi, at man ofte er rød og lidt hævet efter behandlingen er det svært at se det endelige resultatet med det samme. Det er klart, der skal en del overvejelse til, før beslutningen træffes om, at få foretaget en kosmetisk behandling.