Grønt lys til rejser til Spanien: Great Dane Airlines øger antallet af afgange til Malaga

Skrevet af: Michael Qureshi

Det har ikke været helt let at følge med i regeringens rejseanbefalinger for denne sommer.

Men torsdag kom der grønt lys til alle EU-lande, bortset fra dele af Sverige og hele Portugal, hvor smittetallet overstiger den grænse, som myndighederne og Udenrigsministeriet arbejder med.

Men det betyder i hvert fald klarmelding på, at vi igen må rejse sydpå til favoritdestinationer som især Spanien og Grækenland.

Den melding skabte glæde hos Aalborg-flyselskabet Great Dane Airlines, som satser stærkt på især Malaga som destination denne sommer.

De nye rejsevejledninger har også fået Great Dane Airlines til at øge antallet af afgange til Malaga og den spanske solkyst direkte fra Aalborg. Her er der allerede sat mange billetter til salg.

Bekymringer er væk nu

Det fortæller direktør for Great Dane Airlines Thomas Hugo Møller til MigogAalborg.

“Vi mærkede stor interesse for direkte flyvninger til Málaga, og efter at regeringen i går åbnede op for rejser til Spanien, så er mange bekymringer væk blandt vores gæster.

Vi glæder os nu til at byde endnu flere ferieglade gæster velkommen ombord fra 5. juli,” forklarer Thomas Hugo Møller.

Helt konkret betyder det, at der er tilføjet flere afgange med hver søndag fra d. 5. juli samt hver onsdag og søndag fra d. 19. august.

Kom afsted hver vej fra 999 kr.

Da MigogAalborg torsdag aften tjekkede priser på forskellige afgange fra Aalborg til Malaga i august var det muligt at finde billetter den ene vej fra 999 kr.- og i både juli og august kunne man finde flere billige afgange per person.

Du kan selv tjekke priser på at komme en tur til den spanske sydkyst her.

Priseksempel fundet ved søgning

Fra Malaga kan man jo hurtigt komme videre til eksempelvis Marbella, Puerto Banus og Fuengirola på sydkysten som er populære feriemål og i den grad er klar til at byde turisterne retur til Spanien.