Grill-mester for en aften: Weber har stor succes med deres Grill Academy

Skrevet af: Michael Qureshi

Grillsæsonen er over os, og så snart solen bare skinner lidt, så elsker vi danskere at tænde op for grillen.

Weber dominerer det danske grillmarked, og det har de også udnyttet til at lære os lidt mere om, hvordan man i det hele taget griller.

Så er du nysgerrig på at lære lidt mere om den ædle grillkunst, så er en aften på Weber Grill Academy i Nørresundby måske lige noget for dig.

Det seneste årti har åbnet op for en helt ny grill-verden for danskerne. En verden hvor den rigtige duft, smag og det helt rigtige stykke kød har været altafgørende på en lun sommeraften i baghaven.

Kun det bedste er godt nok. Og derfor åbnede Weber i 2007 op for deres første Grill Academy – Danmarks første rendyrkede grillskole.

Succes og gode oplevelser

Der er ikke mange, som ved det, men faktisk er der ikke langt til Weber Grill Academy, hvis man er aalborgenser.

Teamet bag Grill Academy

Weber Grill Academy oplyser stolt den ellers ret anonyme vej i Nørresundby og byder flere gange ugentligt på en grillskole i særklasse med topprofessionelle grillhelte, som kan råde og vejlede dig i jagten på det perfekt tilberedte stykke kød.

Grillskolens vision er at skabe glæde for landets grillentusiaster og at give dem succesoplevelser med deres grilloplevelse.

Andri Bergmann Eyvindsson er Manager for Weber, og har med sine 10 års grillerfaring et godt fundament for at kunne videregive sin brændende kærlighed for mad over åben ild.

Gik i ekstase over et stykke kød

Han fortæller, at dét at se gæsterne få en succesoplevelse med grillen er det bedste ved hans job.

”Vi havde en gæst på et kursus, som endte med at gå fuldstændig i ekstase over et stykke kød. Han havde aldrig før tilberedt kylling, som var blevet så saftigt og – perfekt. Det var en sjov oplevelse, fordi det netop drejede sig om noget så simpelt som et stykke kylling.

Men det viser jo bare, at alle hver især har et forskelligt udgangspunkt for at grille, og at deres succes på grillskolen ikke er mindre af den grund.” fortæller Andri.

Livretter og det gode selskab

MigogAalborg fik selv lov til at komme ud en aften på Grill Academy, hvor vi kunne lære lidt om den gode grilloplevelse.

Indledningsvist bliver vi vist rundt på Webers Grillskole – hvilket er en oplevelse i sig selv. Allerede ved foyeren er det svært ikke at blive betaget af den glitrende disco-grill, som byder gæsterne velkommen til en festlig aften.

Der er virkelig kræset for detaljerne, og en rundvisning kan bestemt ikke overstås på fem minutter.

Weber Grill Academy har arrangementer for alle. Mange kommer som en del af et firmarrangement, teambuilding eller lignende – men grillskolen er også åben for privatpersoner.

Er kommet helt fra Aarhus

På en ganske almindelig mandag møder vi parret Elisabeth Hartler og Peter Jørgensen, som har taget turen helt fra Aarhus for at deltage i deres allerførste grillaften hos Weber.

 

”Vi griller meget derhjemme, så det er både for at blive klogere på dét at grille og så selvfølgelig at få en god oplevelse sammen og med andre grillentusiaster.” fortæller Elisabeth.

”BBP – Bøf, Bearnaise og Pommes” er aftenens tema, og der er virkelig lagt i kakkelovnen (eller grillen…) til en aften fyldt med livretter for den brede befolkning.

Selvom det umiddelbart kan lyde overvældende for en amatør at skulle tage ansvaret for så meget god kød, så sørger de engagerede instruktører for hele tiden at vejlede i udskæring, tilberedning og ikke mindst – grill.

Der er altså ingen grund til at være nervøs, uanset dit niveau. Når aftenen er omme, vil du højst sandsynligt føle dig som en ægte grill master! Det gjorde vi i hvert fald. Vi lærte meget om selve processen lige fra at pensle kødet til selve grilningen og så ikke mindst udskæringen.

Hele tiden med fokus på at blive klogere samtidig med at der var plads til en masse grin i godt selskab. Vi kan i hvert fald godt anbefale, at man tager firmaet eller partneren/vennerne med til en eksklusiv grillaften i grillkongernes hovedkvarter.

Vi lovede i øvrigt at sige videre, at i begyndelsen af juli er der en Ladies Grill’ Night og en Gentlemens Evening hvor der er åbent for tilmeldinger.

Er du blevet fristet eller har lyst til at vide mere? Læs mere om Weber Grill Academy og deres mange forskellige kurser på deres hjemmeside.

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.