ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør en forskel: Aflever en julegave til Aalborg Storcenters ønsketræ

Af Emil Kjær Jørgensen

Når både el- og varmeregning bliver meget dyrere, er det svært at få råd til det hele. Specielt familier der aldrig har haft meget, er ramt.

Derfor rækker Aalborg Storcenter, Gestus Nord og Kirkens Korshær nu sammen ud til centrets kunder om at hjælpe dem der har mindst.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Sådan kan du hjælpe til

Fra tirsdag d. 1. november bliver kunderne i centret mødt af et Ønsketræ i Blå gade. Ønsketræet er fyldt med julehjerter med navn, alder og interesse fra børn og unge fra socialt udsatte eller økonomisk pressede familier i hele Nordjylland, lige fra Skagen til Thisted og Hobro.

Opgaven med at hjælpe er for stor til at Aalborg Storcenter selv kan løfte den, som Center Manager Niels Adolfsen siger:

”Når tiderne bliver hårde, skal vi nordjyder stå sammen og hjælpe hinanden. Selvom vi gerne ville hjælpe alle selv, så må vi erkende at vi kun har råd til at hjælpe nogen. Derfor rækker vi nu ud til vores kunder, og håber på, at de også vil være med til at sprede juleglæde i hjemmene hos nogen der virkelig har brug for det.”

Både Gestus Nord og Kirkens Korshær hjælper begge mange nordjyske familier, og behovet er støt stigende ifølge Leder af Sociale indsatser i Nordjylland fra Kirkens Korshær Lene Højland Laursen,

”Lige nu oplever alle i Nordjylland et øget pres på privatøkonomien med stigende priser på alt fra mad til varmeregningen. Det betyder at de familier, vi møder er endnu mere udfordrede på at få dagligdagen til at hænge sammen både økonomisk og mentalt. Derfor er vi meget taknemmelige for at Aalborg Storcenter – og deres handlende fra hele Nordjylland – via Ønsketræet forhåbentligt vil hjælpe med at alle børn kan få en julegave. Det betyder alverden for dem!”

Håbet er at Storcentrets kunder vil hjælpe med at opfylde 1000 børns ønsker. Gaverne skal mindst have en værdi af 100 kr., herudover er det op til den der giver gaven at finde den gave der passer bedst til alder og interesse.

Og gaver er ifølge Projektleder i gestus Nord virkelig brug for,

”Julen er den tid som de fleste børn tænker tilbage på med stor glæde. Men for mange af de familier vi hjælper, kan julen være en svær tid når de kniber med at få råd til selv en lille julegave. Vi håber at vi sammen med kunderne i Aalborg Storcenter kan sprede masser af julemagi hos de familier der har det allerhårdest.”

Du finder Ønsketræet i Blå gade i Aalborg Storcenter fra d. 1. november til d. 14. december.

Når du har opfyldt et ønske om en julegave, skal du aflevere den i Centerinformation. Så sørger Aalborg Storcenter, Gestus Nord og Kirkens Korshær for at gaverne når ud inden juleaften.

Del artikel

Andre læser også