Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør din bolig sommerklar: Lene Bjerre Design holder stort lagersalg

Af Ane Johanne Damgaard

Efter tre år i stilhed er det endelig tid igen. Telefonerne har ringet og ringet. Uge efter uge har utålmodige kunder ifølge E-commerce Manager, Sofie Poulsen, skrevet og spurgt, hvornår de igen afholder lagersalg. Så nu går den ikke længere…

Fredag den 8. april kl. 13-17 og lørdag den 9. april kl. 10-13 kommer det til at vrimle med folk, præcis ligesom det altid gør, når Lene Bjerre Design holder lagersalg. Over 1000 har allerede vist interesse i begivenheden på Facebook.

I år foregår det på lageret ved selve hovedkontoret på Skalhuse 10 i Nibe. Bygningen byggede Lene Bjerre selv i sin tid selv, og helt op til 1990’erne var den fyldt med syersker, der sad og syede lampeskærme i store systuer. 

Gør din bolig sommerklar: Lene Bjerre Design holder stort lagersalg

Det er tid til havehygge

Ikke kun placeringen er anderledes. Lene Bjerre Design har gennem tiden været mest kendt for sine lampeskærme, der oprindeligt blev lavet af gavepapir, og sine blomsterkrukker. Men brandet har længe brændt inde med noget nyt, de ikke kan vente med at vise frem live:

”Vi kommer til at have masser af havemøbler. Vi har fået en stor serie af nogle sindssygt lækre bambushavemøbler. Lagersalget er en mulighed for at se de møbler live, som vi ellers kun sælger online,” siger Sofie Poulsen.

Du kan spare 40-50 % på bambushavemøblerne, og samtidig har du mulighed for at få dem leveret direkte til dit hjem inden for en radius af 100 km. På restsalg vil der være endnu større rabatter.

Årstiden er i fokus hos virksomheden i Nibe. Det er forår, og vi skal stille om til, at det bliver lidt varmere. Foråret kalder på timevis af hygge i haven, så det er din mulighed for at give din terrasse noget nyt liv.

Gør din bolig sommerklar: Lene Bjerre Design holder stort lagersalg

Alt godt til hus og have

Udover havemøblerne vil du selvfølgelig også kunne finde de klassiske og mindre klassiske lamper og blomsterkrukker. Derudover vil der være masser af boliginteriør.

Stearinlysene og lysestagerne plejer at blive revet væk, så dem har Lene Bjerre Lagersalg fyldt godt op af sammen med vaser, puder og alverdens nips, som koster helt ned til 10 kr.

Du kan også prøve lykken med en lykkekasse, som indeholder lidt af hvert til boligen.

Gør din bolig sommerklar: Lene Bjerre Design holder stort lagersalg

Unikt skandinavisk design

Lene Bjerre Design er ikke bare ligesom alle de andre skandinaviske interiørbrands, vi støder på i dag. Sofie Poulsen beskriver det som nostalgisk og klassisk med et feminint touch, hvor der også er noget til dig, der ønsker det mere stilrene eller rå. Det er dansk design i en høj kvalitet, og som samtidig følger med tiden og dens trends.

Lene Bjerre Design er blevet en international virksomhed, der leverer til hele Norden og størstedelen af Europa. Dog er det nordjyske det, der ligger virksomhedens hjerte mest nær. Det er tydeligt at se i deres design, at inspirationen kommer fra det nordiske lys og stemningen, man oplever ved Limfjorden.

Det er sjældent set, at du kan få Lene Bjerre Designs produkter med så store rabatter, som de gør den 8. og 9. april. Og de er eftertragtede, så det er med at slå til!

Tag din egen pose med og husk din telefon, da de kun tager imod betaling via Mobile Pay.

Hvad: Lene Bjerre lagersalg
Hvor: Skalhuse 10, 9240 Nibe
Hvornår: 8-9. april

Mere info lige her.

Del artikel