Gode råd til jobsøgende

Skrevet af: Redaktionen

Fire råd til dig, der er jobsøgende

Dette er sponsoreret indhold

Det kan være frustrerende at være jobsøgende. Har du selv været på jobjagt i en periode, ved du med sikkerhed, hvor meningsløst det kan virke at skrive og sende den ene ansøgning efter den anden – indtil du til sidst ikke kan huske, hvilke stillinger du har søgt. 

Men der er alternativer til at sende ansøgninger ud på samlebånd – uanset om du leder efter ufaglærte jobs, studiejob eller et job i den branche, du er uddannet indenfor. Vi har samlet en håndfuld af dem i det her indlæg. Leder du efter nyt arbejde i Aalborg og omegn? Så læs med, og få fire råd til jobsøgningen. 

Brug et rekrutteringsfirma 

Hvis du er ved at være godt og grundigt træt af at sende et utal af ansøgninger afsted til lige så mange arbejdsgivere, kan du med fordel overveje at benytte et rekrutteringsfirma – det kan spare dig for mange timers ansøgningsskrivning. 

Rekrutteringsfirmaet gør nemlig meget af arbejdet for dig. Du behøver blot at registrere dit CV – herefter vil rekrutteringsfirmaet hjælpe dig med at finde det rette match. Som regel vil du blive indkaldt til en samtale, som giver rekrutteringsfirmaet mulighed for at lære din profil at kende. Derefter kan de hjælpe dig med at finde det helt rette firma – og vice versa. 

Søger du et lokalt rekrutteringsfirma, tilbyder Temp-Team for eksempel rekruttering i Aalborg. Det sikrer, at du kun søger lokalt i Aalborg og omegn – og derfor ikke behøver at bekymre dig om at skulle pendle flere timer dagligt, blot fordi du mangler et job. Samtidig har du både mulighed for at finde vikariater og fastansættelser.

Tilmeld dig diverse jobsider

Det kan også betale sig at tilmelde sig diverse jobportaler. Mange jobportaler har funktioner, der gør det muligt at få notifikationer om ledige stillinger i Aalborg, der matcher din profil og din branche. 

Det er en god måde til hele tiden at have et overblik over, hvilke jobs der er tilgængelige i dit område. Derudover er det på mange jobportaler muligt at oprette sig som bruger, uploade et CV og dermed gøre det muligt for eventuelle arbejdsgivere at finde.

Har du en LinkedIn-profil, kan det også betale sig at bruge lidt tid på at finpudse din profil og opdatere dit CV. På LinkedIn har du også mulighed for at trække på dit netværk. Hvis du ikke allerede har en profil på LinkedIn, kan vi varmt anbefale at oprette en. 

Lav en plan over, hvor du vil ansøge 

Generelt er det en god idé at skabe en udførlig plan over din ansøgningsproces. Hvilke jobs ønsker du at søge? Hvornår er deadline for at sende din ansøgning? Hvad vil du nå fra den ene dag til den anden?

Lav et skema over alle de jobs, der er ledige nær dig – og som du ønsker at søge. Listen behøver ikke at være uudtømmelig – du kan altid tilføje jobs løbende, efterhånden som stillingerne bliver slået op. Når du har søgt et job, markerer du stillingen. På den sørger du for aldrig at misse en deadline. 

Samtidig kan det være rart at have et overblik over, hvilke jobs du har søgt. Det kan være med til at give dig  fornemmelsen af, at du rykker dig processen – og at du når de mål, du har sat dig. 

Hav tålmodighed – og finpuds dine evner efterhånden

De færreste får drømmejobbet efter at have sendt et par enkelte ansøgninger afsted. Du har sikkert hørt, at tålmodighed er en dyd. Og selvom om det er frustrerende at få at vide, når du allerede har mistet overblikket over søgte jobs, er det godt at have in mente. 

 Det kan nemlig være en længerevarende proces at søge et job. Det kan naturligvis være frustrerende – særligt hvis du søger job, mens du er arbejdsløs. Sørg derfor for at glæde dig over de små sejre. At komme til samtale, selvom du ikke fik jobbet, er en bedrift i sig selv – og kan være en utrolig lærerig oplevelse, der hjælper dig til din næste samtale. 

Har du sendt mange ansøgninger afsted uden held, kan du overveje at tage på et CV-kursus eller lignende. Hvis du er medlem af en a-kasse, vil små kurser eller workshops ofte blive udbudt gratis. Der er ingen grund til at være bleg for at finpudse dine evner – man kan altid blive bedre til at skrive skarpere ansøgninger og gå til jobsamtale. 

 

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her