Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv dine medarbejdere en oplevelse i Nordens Paris

Af Annoncør

Som chefen i en virksomhed, er det ekstra vigtigt at gøre noget godt for medarbejdere. Et godt arbejdsmiljø defineres og vurderes ud fra mange forskellige parametre, hvor at chefen altså også spiller en stor rolle. Det er nemlig vigtigt, at medarbejderne føler sig godt tilpas på jobbet med deres kollegaer og sammen med chefen. Hvis du er glade for dine ansatte og synes de fortjener en cadeau, så kan det være en fordel at læse med her.

Er det lang tid siden, at dig og dine medarbejdere helt uformelt har lavet noget sammen socialt? Ofte kan arbejdspladsen godt ende ud i kun at være en arbejdsplads, hvor kollegaer kun er sammen der, hvilket typisk ikke leder til mere end det. Men der er mange venner at få igennem en arbejdsplads og et godt samvær med kollegaerne både på jobbet og udenfor, betyder rigtigt meget. Overvej eventuelt at tage dine kollager med til Aalborg i en weekend for eksempel.

Aalborg har masser at byde til firmaarrangementer

Det er naturligvis vigtigt at huske at købe en gavekurv til hende kollegaen, som havde rund fødselsdag, julegaver til medarbejderne og kage på en god dag. Men en god ryste-sammen tur hvor alle kollegaerne er samlet om forskellige aktiviteter, er skam også relevant. Der findes mange gode hoteller i Aalborg, hvor du for eksempel kunne indlogere dig selv og dine kollegaer. Overvej eventuelt Hotel Scheelsminde, hvor i alle kan nyde naturskønne omgivelser, lækker morgenmadsbuffet, spa-faciliteter og meget mere. Afstanden fra dette hotel til byen er desuden kort, hvorfor I derfor nemt kan tage på opdagelse i den spændende Nordjyske hovedstad.

En voksen legeplads

Hvad er det så at dig og kollegaerne skal foretage jer, når I befinder jer i Nordens Paris? Aalborg byder både på fest og farver, samt mange kulturelle seværdigheder og overdådige smagsoplevelser. I Aalborg er det blandt andet muligt at gå på casino, samt at besøge den famøse Jomfru Ane Gade, hvis der skal festes. Anmelderroste restauranter såsom Fellini, Textur og SMAEK er værd at overveje, hvis der skal være gastronomiske oplevelser på den kommende firmatur.

Skal der være action på programmet, så er også mange underholdende muligheder i Aalborg og omegn. I kan for eksempel prøve wildlife cooking, lasergame, minigolf eller escape rooms. Skal der være teambuilding over turen, så kan du med fordel vælge aktiviteter, hvor det handler om at løse opgaver i fællesskab. Teambuilding er enormt effektivt for at styre både samarbejdet mellem alle de ansatte, kommunikationen, kreativiteten og meget mere. En god kombination af både teambuilding, afslapning, god mad og en fest, kan virkelig give point på chef-kontoen og i forhold til arbejdsgangen.

Spørg dine kollegaer

Er du i tvivl om, hvad du skal finde på i forhold til et firmaarrangement, så kan du f.eks. lave et spørgeskema til dine kollegaer. Find eventuelt et par muligheder og lad dine kollegaer tage valget. Det giver også medarbejderne en følelse af medbestemmelse i nogen grad. Du kan eventuelt sende en mail ud i arbejdstiden, du laver en afstemning, som de skal give et svar på.

Del artikel

Andre læser også