Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre øl og stegt flæsk-burger: Her åbner nyt spisested i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Gastrohouse
Foto: Gastrohouse

Eternitten har udviklet sig til at være et af byens mest attraktive og spændende bydele, som byder på alt lige fra lækre ejerlejligheder, lejeboliger, smukke kunstneriske gavlmalerier, grønne områder, supermarkeder, bygninger med sportsbaner på toppen og langt mere.

Og nu er vi klar med endnu en fed nyhed fra Eternitten.

Inden længe åbner der nemlig et helt nyt spisested.

Nærmere betegnet en gastropub, Gastrohouse, i Victors Madhus’ gamle lokaler, i Alexander Foss Gade, tæt ved Føtex.

“Vi mangler stadig de sidste småting, men vi satser stærkt på at åbne her i starten af november – måske allerede i næste uge (uge 45 red.),” fortæller den daglige leder af Gastrohouse, Christian Tranholm, til MigogAalborg.

Christian er udlært kok fra Hotel Phønix, og han har også stor erfaring fra steder som Café Luna, Victors Madhus og Papegøjehaven her i Aalborg.

Lækker weekeendbrunch og en burger med stegt flæsk

På madfronten kan vi se frem til en klassisk gastropub med fokus på hjemmelavede lækre burgere, sandwich og diverse salater.

Af burgere kan du både bestille helt klassiske burgere, en Crunchy Chicken, en fiskeburger med paneret fisk, en veganerburger og så en stegt flæsk-burger, som vi allerede nu spår til at blive et hit på menukortet.

Lørdag og søndag kan du desuden sætte tænderne i en lækker brunch på Gastrohouse.

“Vores brunchtallerken bliver også meget med fokus på det hjemmelavede som eksempelvis hjemmelavet nutella og marmelade og klassiske elementer som scrambled eggs og pølser og bacon,” siger Christian.

Stedet får naturligvis også et stort fokus på lækre øl, og Christian fortæller, at man kan glæde sig til alt fra specielle Brooklyn-øl, Kronenbourg Blanc og Grimbergen.

Lækre øl og stegt flæsk-burger: Her åbner nyt spisested i Aalborg
Foto: Christine Luca, MigogAalborg

Temaaftener med gin – og specialøl

En gastropub er ofte kendetegnet ved at have en meget uformel, rå og autentisk stemning, hvor der ofte er fokus på de lidt mørkere farver af farveskalaen.

“Lokalerne her på Eternitten er rigtigt lækre, men de er også meget lyse. Derfor går det første stykke tid også med at skabe den helt rigtige indretning, så stilen bliver mere som vi vil have den,” forklarer Christian.

Christian og co. har allerede sat film op på den nederste del af de store ruder, så man sidder mere uforstyrret og nyde maden.

Med tiden er det også meningen, at gastropubben vil levere mad ud at huset, og derudover kan vi også se frem til forskellige tema-aftener på Gastrohouse, hvor der er fokus på eksempelvis gin, rom, whisky eller øl.

Hvad: Gastrohouse åbner
Hvor: Eternitten
Hvornår: Start november 2019

Åbningstiderne bliver som udgangspunkt fra kl 12.00 – 21.00 i hverdagene, lørdag fra kl. 10.00-21.00 og søndag fra kl. 10.00 – 14.00.

Del artikel

Andre læser også