Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gang i Gaden: Her er de fede nytårsfester efter midnat

Af Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

Vi er endnu ikke over julen, men du har sikkert allerede gjort dig nogle tanker om, hvor nytårets skal fejres. Eller har du?

Hvis du stadig går og funderer over, hvor aftenens festligheder skal afholdes, kan vi afsløre, at der bliver fest i gaden. Nærmere betegnet Jomfru Ane Gade.

Gadens etablissementer gearer op til en vild nytårsfest, og gør deres bedste for at få dig godt ind i det nye år.

Vi har listet nogle af de forskellige barer og klubber, der holder nytårsfester. Så hvis du stadig er i tvivl om, hvor I skal hen, kan du følge med her.

Gang i Gaden: Her er de fede nytårsfester efter midnat
Der bliver fyret op til fest hos Benediktes Late Night Club. Foto: Benediktes Late Night Clubs Facebook-side

Natklubben Benediktes Late Night Club åbner dørene kl. 00.30 og har kransekage og nytårshatte klar til dig. De fyrer op for en fest med DJ og lækker musik. Læs mere om nytårsfest på Benediktes her.

Nær Benediktes ligger klubben The Gap, som også inviterer dig ind til nytårsfest.

Her bliver dørene åbnet allerede kl. 23, så du kan ringe året ind sammen med resten af klubbens gæster. Efterfølgende spiller klubbens dj op til dans, og der vil være fest og farver hele natten lige indtil lukketid. Læs mere her.

Længere nede af Gaden ligger Heidi’s Bier Bar. Her kan du både indtage dit nytårsfestmåltid og ringe nytåret ind.

Desværre har der allerede været deadline for bookning af middag, men Heidi’s Bier Bar åbner dørene for andre allerede kl. 23, så du kan smutte derned efter, I selv har spist. Læs mere om nytår på Heidi’s Bier Bar her.

Nytår
Foto: Hr. Nielsens Facebook-side

Et af Gadens største diskoteker, Hr. Nielsen står også klar kl. 23 med bobler og kransekage. De har sågar kreeret kransekageshots til dem, der føler sig ekstra festlige. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere her.

Sidst men ikke mindst kan vi nævne Café Guldhornene. Også her blive dørene åbnet kl. 23, hvor du bliver inviteret indenfor til et glas guld-bobler, når klokken slår 00. Læs mere om nytår på Café Guldhornene her.

Som sagt holder mange af Gadens barer og klubber åbne, det her var blot et udpluk af Jomfru Ane Gades festligheder.

En aften i Aalborgs Jomfru Ane Gade er altid en oplevelse, men mon ikke den får en tand ekstra nytårsaften? I hvert fald er der rig mulighed for at skyde 2017 ind med et brag af en fest i Gaden.

Rekom der ejer adskillige af Gadens steder har lavet en komplet oversigt over deres nytårsfester – dem kan du tjekke ud lige her

Del artikel

Andre læser også