Gang i Gaden: Her er de fede nytårsfester efter midnat

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

Vi er endnu ikke over julen, men du har sikkert allerede gjort dig nogle tanker om, hvor nytårets skal fejres. Eller har du?

Hvis du stadig går og funderer over, hvor aftenens festligheder skal afholdes, kan vi afsløre, at der bliver fest i gaden. Nærmere betegnet Jomfru Ane Gade.

Gadens etablissementer gearer op til en vild nytårsfest, og gør deres bedste for at få dig godt ind i det nye år.

Vi har listet nogle af de forskellige barer og klubber, der holder nytårsfester. Så hvis du stadig er i tvivl om, hvor I skal hen, kan du følge med her.

Der bliver fyret op til fest hos Benediktes Late Night Club. Foto: Benediktes Late Night Clubs Facebook-side

Natklubben Benediktes Late Night Club åbner dørene kl. 00.30 og har kransekage og nytårshatte klar til dig. De fyrer op for en fest med DJ og lækker musik. Læs mere om nytårsfest på Benediktes her.

Nær Benediktes ligger klubben The Gap, som også inviterer dig ind til nytårsfest.

Her bliver dørene åbnet allerede kl. 23, så du kan ringe året ind sammen med resten af klubbens gæster. Efterfølgende spiller klubbens dj op til dans, og der vil være fest og farver hele natten lige indtil lukketid. Læs mere her.

Længere nede af Gaden ligger Heidi’s Bier Bar. Her kan du både indtage dit nytårsfestmåltid og ringe nytåret ind.

Desværre har der allerede været deadline for bookning af middag, men Heidi’s Bier Bar åbner dørene for andre allerede kl. 23, så du kan smutte derned efter, I selv har spist. Læs mere om nytår på Heidi’s Bier Bar her.

Nytår
Foto: Hr. Nielsens Facebook-side

Et af Gadens største diskoteker, Hr. Nielsen står også klar kl. 23 med bobler og kransekage. De har sågar kreeret kransekageshots til dem, der føler sig ekstra festlige. Lyder det som noget for dig, kan du læse mere her.

Sidst men ikke mindst kan vi nævne Café Guldhornene. Også her blive dørene åbnet kl. 23, hvor du bliver inviteret indenfor til et glas guld-bobler, når klokken slår 00. Læs mere om nytår på Café Guldhornene her.

Som sagt holder mange af Gadens barer og klubber åbne, det her var blot et udpluk af Jomfru Ane Gades festligheder.

En aften i Aalborgs Jomfru Ane Gade er altid en oplevelse, men mon ikke den får en tand ekstra nytårsaften? I hvert fald er der rig mulighed for at skyde 2017 ind med et brag af en fest i Gaden.

Rekom der ejer adskillige af Gadens steder har lavet en komplet oversigt over deres nytårsfester – dem kan du tjekke ud lige her

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.