Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Aalborg til København og tilbage igen 

Af Annoncør

Flere og flere fraflyttede aalborgensere vender hjem til Aalborg. I 2019 kunne nye tal fra Danmarks Statistik vise, at mange med københavnske postnumre flyttede til Aalborg kommune.

Annoncør betalt indhold leveret af Malerkanonen.dk

Det er stigning på 50,1 procent, hvis man ser på tallene fra 2008, men for at kunne vende tilbage skal man først være flyttet væk.  

Fra Aalborg til København 

Rigtig mange aalborgensere tager springet og flytter til det Københavnsområdet. Oftest er det unge aalborgensere, der tager til København for at studere 

For mange er det et stort spring at flytte fra Aalborgs trygge rammer til hovedstaden, og der er som regel mange ting, man skal have styr på i forbindelse med en flytning tværs over landet. Det sværeste ved flytningen består oftest i at finde en bolig, men det kan samtidig også være svært at få gjort boligen klar til indflytning med 4-6 timers transporttid mellem de to byer.  

Heldigvis står Malerkanonen i København klar til at hjælpe dig med at gøre din nye bolig indflytningsparat, så du kun skal bekymre dig om at få fragtet dit flyttelæs fra Aalborg til København. Med hjælp fra Malerkanonen i København kan du få indrettet din nye bolig i lige præcis de farver, du ønsker uden, at du selv skal finde penslerne frem. 

De unge vender hjem til Aalborg 

Mange aalborgensere bliver tiltrukket af tanken om et københavnereventyr, men heldigvis er der mange, der vender hjem til Aalborg efterfølgende. 

I april sidste år publicerede vi her på MigogAalborg en artikel om, at unge aalborgensere flytter tilbage til Aalborg. Heri kunne man læse, at der har været en stor stigning i antallet af københavnske postnumre, der flytter til Aalborg Kommune, og at langt størstedelen af de københavnske postnumre, der flytter til Aalborg kommune er unge aalborgensere, der har besluttet sig for at vende tilbage til Aalborg.  

Siden 2019 ser det ikke ud til, at tendensen har ændret sig. Rigtig mange fraflyttede aalborgensere vender stadigvæk snuden mod Aalborg, når deres københavnske eventyr slutter.  

Der kan naturligvis være mange årsager til, at man vender tilbage til der, hvor man kommer fra. En af årsagerne kunne være, at man får mere for pengene i Aalborg, og det kan især fylde meget i overvejelserne, hvis man drømmer om at stifte bekendtskab.  

Derudover er Aalborg også en by, der har det hele. Aalborg byder både på byliv og forstadsliv, så hvad enten man er til det ene eller det, så er Aalborg en god by at vende tilbage til.  

Når beslutningen først er taget 

Når beslutningen om at vende hjem til Aalborg først er taget, så er der naturligvis mange ting, man skal have styr på. Først og fremmest skal man have fundet sig en ny bolig. Heldigvis er boligmarkedet i Aalborg knapt så kaotisk som det københavnske boligmarked.  

Derudover skal man selvfølgelig også have styr på den bolig, man fraflytter. Det kan eksempelvis være, at boligen skal være nymalet, inden den fraflyttes. Her kan det være en fordel at kende en god og professionel maler på Sjælland. Malerkanonen i København hjælper dig med at gøre din bolig klar til fraflytning.