Flere vil have det på: Nordjyske brødre har succes med deres pizzadressing

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Sensfood
Foto: Sensfood

Det var nok ikke det, som italienerne havde i tankerne, da de opfandt den legendariske pizza.

Stort set alle kan lide den runde lækkerbidsken, men det kan skabe en hidsig debat blandt mange, når det handler om, hvad der skal på pizzaen.

Nu har to nordjyske gutter fået vind i sejlene med deres helt specielle pizzadressing på flaske, som de sælger i supermarkeder landet over.

Det er mediet Munchies, der har interviewet de to succesrige nordjyske brødre Ali og Omar fra Nykøbing Mors. Familien havde et pizzeria, hvor de opdagede, at folk var vilde med dressing på pizzaen.

Ali fortæller til Munchies, hvordan de fandt på ideen med pizzadressingen med deres egen opskrift, som blandt andet mange Meny- og SPAR supermarkeder, heriblandt i Aalborg,  sælger.

“Ja, det mest udbredte er creme fraiche-dressing, men der er også rigtig mange jyske pizzeriaer, der har deres egen dressing, og sådan er det også på vores pizzeria i Nykøbing Mors.

Ham, min familie købte pizzeriaet af, havde sin egen dressing, og den har vi så løbende videreudviklet på igennem mere end 10 år. Og folk er så vilde med den. Hver anden pizza, vi sælger på pizzeriaet, er med dressing, og derfor begyndte vi at sælge store flasker med dressingen til 60 kroner flasken Vi solgte 4-5 af dem om dagen,” fortæller Ali til Munchies.

Foto: SensFood

Er det blasfemi?

Hvorvidt det er blasfemi over for de oprindelige opfindere af pizzaen, svarer Ali;

“Nej, for mig har det altid været helt naturligt. Jeg kan godt spise såkaldt gourmetpizza og tænke, at det smager da godt nok, men der mangler altså altid lige et eller andet. Der skal simpelthen dressing på pizza. Det er min holdning. Og den er jeg klar til at forsvare. Vi er ikke i italien. Vi er i Danmark, og her putter vi dressing på vores pizzaer.”

Så er det store spørgsmål selvfølgelig til debatten – dressing eller ej på pizzaen?

Du kan læse mere om den populære pizzadressing og se hvor de forhandler dem tæt på dig her

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.