ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De fedeste firmafester: Event Aalborg sørger for det hele

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er mange elementer til medarbejderpleje i en virksomhed, men man går aldrig galt i byen med en ordentlig firmafest.

Fester er en fantastisk måde at samle medarbejdere såvel som samarbejdspartnere, og det kan tage rigtig mange former alt efter, hvad man ønsker. Sommerfest, oktoberfest, comedy shows, julefrokost, reception, jubilæum – ja, kun fantasien sætter grænser.

Det er uden tvivl et større arbejde at sikre sig, at rammerne er i orden, maden er god, underholdningen er i top, og alkoholen flyder til festen, og for nogle virksomheder kan planlægningsdelen virke helt uoverskueligt. Heldigvis er der rigtig god hjælp at hente hos Event Aalborg, der året rundt står klar med totalløsninger på firmafester.

Vil I have hjælp til at arrangere den fedeste fest med professionel planlægningen fra start til slut, tilbyder Event Aalborg totale eventløsninger på deres egne lokationer på Maren Turis Gade og hos Odd Fellow på Boulevarden eller ‘ude af huset’.

De fedeste firmafester: Event Aalborg sørger for det hele
Event Aalborg har bl.a. et selskabslokale i Odd Fellow på Boulevarden.

Lækker mad, musik og cocktails

Tager du eksempelvis sommerens firmafest, er det  for mange virksomheder et festligt afbræk fra hverdagens pligter og samtidig også en mulighed for medarbejderne at ønske hinanden adieu, inden ferien begynder.

Vil I gerne være ude i god tid og få hjælp til at arrangere en fed fest med professionel planlægningen fra start til slut, tilbyder Event Aalborg to fleksible pakkeløsninger i deres lokaler samt ud-af-huset løsninger, hvis I hellere vil holde festen på jeres egen lokation, hvor der sørges for alt fra opsætning til mad, pynt, servering og musik.

I sommerfest-pakken får du en lækker sommermenu fra Event Aalborgs nye samarbejdspartner Victors Madhus, fri øl, vand og udvalgte vine fra Sigurd Müller samt kaffe- og tebord med et udvalg af chokolade. Skal der skrues ekstra op for luksussen, kan man med deluxe-pakken får en fri cocktailbar oveni.

Der er selvfølgelig pyntet op til den helt guldmedalje og med et smilende serveringspersonale, behøver I ikke røre en finger selv. Ingen fest uden musik, så Event Aalborg sørger også for en DJ spiller op til dans fra kl. 21.00 til 01.00.

Professionel afvikling

Det kan også være fejringen af en ny ansættelse, et nyt samarbejde, et jubilæum eller måske en årsdag, der skal i fokus, og her er Event Aalborg behjælpelige med totalløsninger til receptioner uanset størrelse.

Mange virksomheder vælger at holde deres reception eller jubilæum i deres egne lokaler, og her kører Event Aalborg ud og står for hele opsætningen samt oprydningen.

Event Aalborg har mere end syv års erfaring i branchen og ved nøjagtig, hvad der skal til for både at skabe en behagelig stemning og et velorganiseret arrangement, hvor der er styr på alle de små detaljer.

Dette kan lade sig gøre, fordi at de har et tæt samarbejde med en lang række af de bedste folk indenfor catering, eventteknik, underholdning, dekoration og meget mere.

receptionspakke 1 får du foruden opsætning med borde, stole, osv. også en lækker tapasmenu fra Victors Madhus, pynt, øl, vand og vin. Opgraderes den til receptionspakke 2 vil der også være drinks og cocktailbar.

De fedeste firmafester: Event Aalborg sørger for det hele
Event Aalborg står for alt fra catering til eventteknik, underholdning, dekoration, eksekvering og servering.

Klar på alt

Er det ikke lige sommerfesten eller receptionen, der skal arrangeres, er der mange, mange andre muligheder hos Event Aalborg.

Hvert år står de klar til at afholde den evigt populære firmajulefrokost, hvor både kvalitet og god stemning går hånd i hånd.

Vil man gerne have en oplevelse, der er lidt udover den sædvanlige biograf- eller bowlingtur, står Event Aalborg også for comedyarrangementer med dygtige komikere, mens oktoberfesten er et anderledes bud på en typisk firmafest.

Herudover kan medarbejderne også forkæles med casino event eller måske en cocktail bar.

Står I med en helt sjette idé, er det bare med at tage fat i Event Aalborg og høre, hvad der kan lade sig gøre.

De fedeste firmafester: Event Aalborg sørger for det hele
Et comedyarrangement er et rigtigt godt bud på et anderledes firma-event.

Varme anbefalinger

Gennem årene er der mange virksomheder i Aalborg og Nordjylland, der har benyttet sig af Event Aalborgs ekspertise indenfor firmafester.

Én af disse tilfreds kunder er Nordjyllands Politi, der havde brug for hjælp til et firma-arrangement.

“Når man skal planlægge et firma arrangement for over 100 deltager, er det altid angstprovokerende når alt bestilles udefra. Min angst blev gjort til skamme, fordi igennem hele forløbet var jeg i kontakt med Event Aalborg som altid var tilgængelig, imødekommende og ikke mindst var i stand til at imødekomme alle vores ønsker.

På selve dagen blev vi mødt af et meget venligt, professionelt og ikke mindst servicemindet personale som gjorde aftenen intet mindre end perfekt. Maden var i top, vin, øl og cocktails var der heller intet at sætte en finger på.

Jeg har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleager, så jeg kan varmt anbefale Event Aalborg, og det er ikke sidste gang vi anvender dem,” skriver Nordjyllands Politi på Trustpilot. 

Læs mere og bestil din næste firmafest hos Event Aalborg.

Del artikel