Helt vilde priser på hudplejeserier: Find julegaven på Løve Apoteket i Aalborg

Skrevet af: Line Julsgaard

I hjertet af Aalborg finder du et særligt sted. Et sted, der værner om aalborgenserne – og ikke mindst deres helbred. Løve Apoteket på Nytorv.

Det er et epicenter for medicin, hjælp og god faglig rådgivning, når vi har brug for det, hvad end det drejer sig om noget til den løbende næse, en hals, der driller, eller andre problemer med krop og helbred.

Man kan dog få meget mere end kun lægemidler på Løve Apoteket.

Lige nu kører Løve Apoteket helt exceptionelt gode priser på deres hudplejeserier, du ikke finder andre steder end på Løve Apoteket.

“Hvis du er på jagt efter den helt rigtige gave lige nu, så byder vi på faglig rådgivning til eksempelvis den enkeltes hudtype – og så finder vi det helt rigtige til den rigtige pris,” siger apotekeren Finn Ossian.

Der er også garanti for at gå derfra med en flot indpakket gave – lige klar til at lægge under træet.

Kampagnepriser til den perfekte julegave

Apoteker Finn Ossian assisteres i bogholderiet af sin hustru Marian Ossian og apoteker-hunden Pinex, mens apoteket i stueplan er pyntet flot op til jul, og kunderne rådgives af de dygtige farmakonomer og farmaceuter.

“Vi har jo uddannet personale, der kan rådgive dig, så du kun kommer hjem med det, du faktisk behøver, og som passer til dig,” siger Finn Ossian.

Netop det, du eller en, du holder af, behøver, kan findes på Løve Apoteket i december. Her kører apoteket kampagnepriser på en række mærker på forskellige datoer.

Kampagnepriser på udvalgte datoer

  • La-Rroche-Posay 40 % d. 18 december
  • Decubal og Lactocare 20 % d. 18 december
  • Avene 20 % d. 14 december – 23. december
  • Multi-tabs 20 % d. 14 december – 23 december

Rabatten gælder på i forvejen ikke nedsatte varer.

Et opkald ændrede fremtiden

Løve Apoteket på Nytorv praktiserer hver dag et godt og gammeldags håndværk.

Finn Ossian startede dog op på Svane Apoteket, som ligger i den ikoniske bygning Jens Bangs Stenhus.

Men for syv år siden blev der sat punktum for det gamle Svane Apotek. Her blev det vurderet, at Svane Apoteket og Løve Apoteket lå for tæt på hinanden, og så modtog Finn Ossian et opkald, der skulle ændre hans planer.

“Svane Apoteket havde eksisteret i knap 375 år, da chefen for Lægemiddelstyrelsen ringede mig op, og meddelte, at jeg skulle lukke mit apotek. Det var en skandale uden lige,” forklarer Finn Ossian.

Det var noget af et dilemma at få stukket i hånden. På en weekend skulle han beslutte, hvorvidt han var klar til at ofre tid, penge og ikke mindst inddrage noget af den ellers planlagte pensionstilværelse for at fusionere de to apoteker.

Han arbejdede hårdt for sagen, og resultatet kan du i dag besøge på Nytorv – lige nu i den fineste pyntede version.

Apoteket, der stråler af jul

Julepynt og julestemning er noget, de går meget op i på Løve Apoteket.

Det er vigtigt for apoteket at sprede godt humør, og derfor er indgang, vinduer og loftet spækket med store flotte julekugler, gran og lys.

Nissemænd med trækælke vinker til dig i et hav af gaver fra apotekets vindue.

“Der skal også være noget for børnene. Vi vil gerne gøre det til en oplevelse at komme ind på Løve Apoteket, så I år har vi fået Bjarne Als fra Bering House of Flowers, der er kongelig hofleverandør til igen at komme og pynte op.

Det er blevet så flot,” siger hustruen Marian Ossian.

Og netop børnene og barnlige sjæle er der også tænkt på i denne juletid. Man kan nemlig vinde en gigantisk hvid-og-rødstribet slippepind, mens voksne med en sød tand har mulighed for at vinde et velvoksent marcipanbrød på 1000 gram.

“Vinderen trækkes d. 23 december. Vi synes, det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af de besøg vi får her i december,” siger Finn Ossian.

Konkurrencen foregår på selve Løve Apoteket, Nytorv 3.