Fem fede boliger til salg lige nu: Lejligheder i alle prisklasser

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Det er tydeligt, at det er højsæson for at sætte sin bolig til salg.

Det boomer i øjeblikket med fede lejligheder i Aalborg, hvor der er noget, som appellerer til mange forskellige.

Mange lejlighederne på markedet lige nu har forskellige detaljer, og forskellige stilarter. Se fem fede lejligheder, som er i udbud lige nu:

Vesterbro 95 3. th., 9000 Aalborg

nybolig.dk, Vesterbro 95 3 th. 9000 Aalborg

På Vesterbro finder man en lækker herskabslejlighed på en vaskeægte citybeliggenhed. Lejligheden er 143 kvadratmeter, og rummer hele pakken: stuer en suite, store regulære soveværelser, køkken alrum, gæstetoilet samt badeværelse og intet mindre end to altaner og muret pejs. I ejendommen er der endda elevator. Lejligheden koster 2.995.000 kroner.

Se lejligheden her.

Nørregade 18A 1. th., 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Nørregade 18A 1. th., 9000 Aalborg

I Nørregade inde i en smuk bindingværksejendom med sprossede vindue, finder du lige nu en lys og indbydende lejlighed, hvor alle detaljer er nøje udvalgt. Der er et stort opholdsmiljø, to værelser og et luksuriøst badeværelse med marmor. Boligen er 105 kvadratmeter og koster 3.395.000 kroner.

Se lejligheden her.

Vesterbrogade 22 03, 9400 Nørresundby 

home.dk, Vesterbrogade 22 03, 9400 Nørresundby

På Solsiden kan man finde en lejlighed med stor sydvestvendt altan fra 2015, og med mulighed for egen parkeringsplads. Køkkenet i lejligheden er fra 2013 og badeværelset er blevet optimeret med ny bordplader og nye lofter. Lejligheden har ligeledes Walk In. Lejligheden er 129 kvadratmeter og koster 2.695.000 kroner.

Se lejligheden her.

Danmarksgade 53 3. Th., 9000 Aalborg

nybolig.dk, Danmarksgade 53 3. Th., 9000 Aalborg

Lejlighedens 112 kvadratmeter fordeler sig på brede plankegulve og højt til lejlighedens stuklofter. Boligen har to stuer en suite, et godt køkken og to gode værelser. Samtidig får man bryggers, gæstetoilet og badeværelse. Foruden lejlighedens lækre detaljer, har den også en altan. Den koster 2.345.000 kroner.

Se lejligheden her.

Reberbansgade 6 3., 9000 Aalborg

dmbolig.dk, Reberbansgade 6 3., 9000 Aalborg

Midt i Aalborgs pulserende gade finder du en lejlighed med masser af charme. Her er bl.a. smukke synlige loftsbjælker. Lejligheden rummer et åbent køkken, som er i forbindelse med stuen, hvor der både er god spisebordsplads og sofa arrangement. Samtidig er der et flot badeværelse med badekar. Lejligheden er 90 kvadratmeter og koster 1.945.000 kroner.

Du kan se lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.