Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få møbler skræddersyet til dit hjem: Wood by work lancerer døgnåben butik

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Corona har ramt og knockoutet utallige virksomheder, hvor flere har måttet dreje nøglen om som konsekvens heraf. Heldigvis er der da også virksomheder, der er kommet helskindet gennem krisen og som endda har haft rygende travlt.

Én af de virksomheder, der har klaret sig forrygende, er beliggende i Nørresundby og hedder Wood by work, der sælger hjemmelavede møbler af træ i absolut topkvalitet.

”Vi har haft mega travlt under corona, og trods omstændighederne er jeg selvfølgelig glad og stolt over, at det er gået så godt som det er gået”, siger Frederik Møller, der er ejer af Wood by work, og fortæller om virksomheden:

”Gennem høj etik og moral er Wood by work en virksomhed, der udelukkende handler med lovligt og skovet træ. Vi baserer forretningsgrundlaget på handel med bæredygtigt træ”

Frederik har blandt andet haft et samarbejde med genbrugsstationen AVV  Hjørring, hvor han har designet en bænk med en læderhynde lavet af læder fra gamle sofaer.

Få møbler skræddersyet til dit hjem: Wood by work lancerer døgnåben butik

Skulle bare bruge to træhylder

Frederik Møller startede virksomheden for 4 år siden, da han selv skulle bruge et par træhylder. Det lyder ikke af meget, men det kan sagtens blive starten på en virksomhed.

Det blev nemlig til meget mere end et par hylder for Frederik, der nu sælger alverdens smukke møbler i træ – lige fra bænke og plankeborde til vinreoler og stålskabe.

Og nu er Frederik da også klar til at tage yderligere skridt med Wood by work. Han har nemlig i øjeblikket fokus på vækste forretningen med erhvervsinventar til kontorer og restauranter.

“Der opleves virkelig god respons på projektet, og jeg har netop afsluttet et større projekt inde i Azzurra nordkraft”, udtaler Frederik.

Få møbler skræddersyet til dit hjem: Wood by work lancerer døgnåben butik

Få møbler skræddersyet til dit hjem: Wood by work lancerer døgnåben butik

Alt er håndlavet og custom-made

Hos Wood by work er alt håndlavet og af bedste kvalitet, og det hele kan skræddersyes og tilpasses dit hjem.

”Vi producerer udelukkende i lokalt og bæredygtigt træ, og det fede ved virksomheden er, at man kan få det tilpasset hjemmet – både i forhold til farve og størrelse, hvor normale møbelbutikker har nogle bestemte størrelser og farver”, siger Frederik og tilføjer:

”Ens for alle kunder er, at vi garanterer en høj kvalitet, et unikt design og en nordjysk pris – i alle vores produkter”.

Få møbler skræddersyet til dit hjem: Wood by work lancerer døgnåben butik

Døgnåben butik

Servicen hos Wood by work er ligeledes af højeste kvalitet, der netop har lanceret deres døgnåbne, fysiske butik. Det betyder, at det i alle døgnets timer er muligt at besøge Wood by Work i Nørresundby.

”En af de ting, vi har lært, er at der har været et behov for kunne fremvise vores produkter uden jeg fysisk er til stede. Så derfor er det nu muligt at besøge vores fysiske butik 24 timer i døgnet.

Man kommer ind i butikken ved at ringe på 42573292, hvor jeg er til rådighed på telefonen under hele besøget”, udtaler Frederik og tilføjer, at man netop nu kan vinde et sildebens sofabord ved at komme ud i butikken.

Du kan finde mere info om Wood by work og deres produkter her

Del artikel

Andre læser også