Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter kæmpe efterspørgsel: Nu kommer Perfect Pants til kvinder

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

På opfordring fra utallige kvinder har det danske herretøjsbrand, Shaping New Tomorrow, brugt mere end to år på at udvikle the perfect pants til kvinder.

Den 8. december rammer virksomhedens første sats på kvindetøj, Womens Pants, kunderne i en limited edition. Medstifter og produktdirektør, Christoffer Bak, ser samme hul i markedet for komfortable, tidløse kvalitetskvindebukser, som i 2015 dannede grundlag for Shaping New Tomorrows massive vækst på mandesiden.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

”Det kan måske virke sjovt, at vi som dedikeret herretøjsbrand pludselig arbejder med udvalgte produkter til kvinder. Men gennem lang tid har vi oplevet en oprigtig og stor efterspørgsel fra kvinder. Helt specifikt savner mange af dem, vi hører fra, langt større muligheder for at finde et perfekt fit, når vi taler klassiske, stilede kvindebukser. Så det har vi arbejdet på at imødekommer i mere end to år,” siger Christoffer Bak, produktdirektør og medstifter af Shaping New Tomorrow.

Han forklarer, at kvinder i forvejen udgør ca. 40 procent af kunderne, og at mange derfor – gennem deres mand eller kæreste – har et ganske personligt kendskab til virksomhedens arbejde for at forene sportstøjets komfort med det klassiske, stilede look.

Efter kæmpe efterspørgsel: Nu kommer Perfect Pants til kvinder

Kvindekollektionen bliver introduceret med en limited edition af Womens Pants og er startskuddet til et separat univers for kvinder døbt Women of Tomorrow. For at imødekomme ønsker om langt bedre tilpasning til den enkeltes ønsker til pasform, kommer første generation af kvindebukserne i hele 35 størrelser. Sammenlignet med den klassiske kvindebuks i EU-sizes giver det mere end dobbelt så mange muligheder for at finde en model, der sidder rigtigt, fastslår Christoffer Bak.

Kvindetøj har krævet helt nye øjne

Arbejdet med at udvikle Womens Pants har taget mere end to år. Og skiftet til også at bringe Shaping New Tomorrows egenudviklede materialer i spil i kvindebukser og et nyt univers for kvinder har krævet nye kompetencer i produktionsteamet, fortæller Christoffer Bak:

”Vores ambition er at give kvindelige kunder samme frihed, stil og slidstyrke, som du finder i vores herretøjsunivers. Men vi har naturligvis ikke bare kunnet lave en klon af vores herrebukser.

Udviklingen har taget lang tid, og vi har hentet nogle dygtige, erfarne kvinder ind i vores R&D-afdeling i processen,” fastslår han og tilføjer:

”Samtidig har vi haft tæt dialog med en gruppe af forskellige kvinder, der har testet prototyper og givet os vigtig feedback. Det arbejde fortsætter. Vores produktudvikling slutter ikke med en lancering. Det går bare ind i næste stadie, hvor det handler om forbedring.

Så jagten på perfektion sammen med vores kunder gælder uanset, om det er Womens Pants eller vores kollektioner til herrerne.”

40.000 kvindelige kunder på spring

Womens Pants bliver lanceret den 8. december i Shaping New Tomorrows danske onlineshop. Kortvarigt vil bukserne også være ude i de fem danske butikker. Og selv om første oplag af Womens Pants er stort, er forventningen, at den store efterspørgsel gennem lang tid vil få salget til at gå hurtigt.

”Vi har ca. 40.000 kvinder på vores nyhedsbrev, hvor vi også annoncerer lanceringen af Womens Pants. Planen er ikke, at vi integrerer bukserne eller fremtidige kollektioner til kvinder i vores butikker.

Så det bliver primært online, at vi tilbyder kvinderne en mulighed for at få det, de har efterspurgt i efterhånden mange år. Men nu skal vi selvfølgelig lige se, om der er en varig efterspørgsel. Personligt er jeg optimist, når jeg ser på den feedback bukserne har modtaget undervejs i den lange produktudvikling. Men i sidste ende er det kun forbrugerne, der kan afgøre dette,” siger han.

Efter kæmpe efterspørgsel: Nu kommer Perfect Pants til kvinder

Om Womens Pants

Den nye kollektion af klassiske, stilede kvindebukser er første lancering i et nyt univers for kvinder, Women of Tomorrow. Womens Pants er med få justeringer lavet af det samme materiale, som anvendes i den storsælgende Essential-kollektion til mænd. Her har det danske brand selv udviklet et særligt fleksibelt, slidstærkt og mere bæredygtigt materiale, der bl.a. udnytter genanvendte polyestertråde i stoffet.

Materialet består af 61 procent recycled polyester og 27 procent Ecovero Viscose, altså bæredygtig viscose. Hertil kommer 7 procent bomuld og 6 procent elastan. Materialet er certificeret efter Global Recycled Standard.

Womens Pants kommer i mere end 35 forskellige størrelser og til en start i farverne midnight blue, black og cappuccino. De kan købes via www.shapingnewtomorrow.dk og kortvarigt i butikkerne i København, Odense, Esbjerg, Aarhus og Aalborg.

Del artikel

Andre læser også