Dobbelt prisvinder på én uge: Shaping New Tomorrow stormer frem

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

“Det går jo godt” har man lyst til at sige på godt nordjysk, når snakken falder på Shaping New Tomorrow.

Trioen, bestående af Kasper Ulrich, Casper Aachmann og Christoffer Bak, der startede lige her i Aalborg, har om nogen fået luft unger vingerne … eller i bukserne.

Butikken i Aalborg står splinterny efter åbningen i september, på torsdag åbner de deres første butik i Odense og Aarhus-butikken, der åbnede i juni, har lige så fået en flyvende start.

Faktisk så god, at Shaping New Tomorrow for få dage siden vandt prisen som Best shopping in town for men af Aarhus Stifttidende.

“Efter kun 5 måneder i byen er vi ydmyge og taknemmelige for at have fået tildelt ”Bedste shopping for mænd” i Århus af avisen Aarhus Stiftstidende.

Vi er meget glade for at have vundet denne pris i en kategori med så mange veletablerede butikker i Århus. Vi er stolte af, at vi med vores relativt korte tilstedeværelse i byen endda er blevet taget i betragtning for prisen som ”Byens Bedste”, siger butikschef Casper Fribourg

I forbindelse med markedsføringen har Shaping New Tomorrow også delt en video, der sidenhen gik viralt. På videoen ses en ung man kravle op til en altan over butikken i Aarhus – selvfølgelig iført the perfect pants. 

Videoen blev blandt andet delt på Anders Hemmingsen. 

Vinder af E-handelsprisen 2020

Hvor glad Shaping New Tomorrow end var for deres Aarhus-pris, så gik der dog kun et kort øjeblik, før de igen kunne bryste sig af en titel.

Denne gang var det E-handelsprisen, der blev tildelt af Dansk Erhverv Handel.

Shaping New Tomorrow blev vinder af “Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kr.“.

Om prisen siger juryen:

“Det er svært at sige Shaping New Tomorrow uden at sige vanvittig vækst. Den unge Aalborg-virksomhed er den perfekte blanding af smart teknologi, godt købmandskab og gode produkter. Samtidig formår de at tænke nyt og kreativt i en ellers støvet og konservativ branche.

Det betyder, at nye kunder vælter ind både på nettet og i de fysiske butikker. Sammenholdt med en customer return rate på 50 % sikrer det en imponerende bundlinje, der gør de store ambitioner om både bæredygtighed og eksport realistiske.
Stort tillykke til Shaping New Tomorrow!”

Anden og tredjepladsen gik til hhv. Soundboks og Barons.