Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med fyrværkeri?: Her er livesalget for raket-entusiasterne

Af Clara Edgar Jakobsen

Er der noget, der siger nytår, som fyrværkeri? De flotte farver, der pryder den mørke nattehimmel, mens man stimler sammen med et glas bobler og siger “tak for i år” – næppe! 

Men det kan nemt blive en dyr affære, at fyre op for festen. Især hvis man vil stå for vejens vildeste show. Heldigvis er der en løsning på det problem. DKshoes Aabybro holder nemlig igen i år livesalg af fyrværkeri på deres Facebookside. 

Hver aften fra d. 26. – 30. december sætter de vilde fyrværkeripakker på højkant til ekstraordinært skarpe priser.

“Salget starter klokken 19.00, og vi vil alle dagene have mellem 10 og 15 forskellige pakker på højkant,” siger ejer Daniel Holm. 

Så det er altså bare med at sidde klar, hvis man vil have fingrene i de gode tilbud. Man kan også allerede nu gå ind og like siden “DKshoes Aabybro”, så får man nemlig en notifikation, når liven starter.

Har du is i maven?

Uanset om du er til raketter, batterier eller en blanding, så er der gode besparelser at hente. Daniel og hele holdet har nemlig sammensat forskellige pakker, så der er noget for enhver smag. 

“Vi har familie-pakker, raketpakker, blandede pakker, lykkepakker og batteripakker. Der er simpelthen lidt af hvert, og fælles er, at det er en virkelig billig måde at få styr på sit fyrværkeriindkøb,” siger Daniel.

I snit kan man spare op imod 60 procent på kvalitets fyrværkeriet, som alt sammen kommer fra Aalborg fyrværkerifabrik.

“Vi sælger især ud af Japan-serien og Black Label, som altså er noget virkelig godt og virkelig flot fyrværkeri,” siger Daniel.

De forskellige tilbud bliver præsenteret et ad gangen, og så er det bare med at være den første der kommenterer “Ja tak”. For at gøre det ekstra spændende bliver der også afholdt en Hollandsk auktion, hvor det virkelig gælder om at have is i maven. 

Her starter prisen på pakken nemlig et sted, og bevæger sig langsomt nedad. Når prisen bliver tilstrækkeligt lav er det med at slå til, men der er hele tiden risikoen for, at nogen er villig til at betale mere end man selv er, så hvor længe tør man vente? 

Fyrværkeriteltet holder åbent frem til festen

Er man mere til den fysiske handel, kan man selvfølgelig også svinge forbi fyrværkeriteltet foran butikken på Skeelslundvej 2. Teltet er naturligvis også spækket med lækkert fyrværker til gode priser. 

Vild med fyrværkeri?: Her er livesalget for raket-entusiasterne

Teltet er åbent fra 10.00 – 18.00 d. 27. – 30. december og 10 – 15.00 på nytårsaftensdag. 

Del artikel

Andre læser også