Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julehjælp i december: Din Mægler samler julegaver til de hjemløse

Af Michael Qureshi
Lasse Frederik Pedersen (til venstre) og Rasmus Lund Christensen fra Din Mægler
Lasse Frederik Pedersen (til venstre) og Rasmus Lund Christensen fra Din Mægler

December måned er en forbrugsfest for de fleste danskere.

Men der er også dem, som har det ekstra hårdt i december, hvor kulden for alvor sætter ind.

Det gælder især de hjemløse i Aalborg. Det har fået ejendomsmægler firmaet Din Mægler til at starte en lidt utraditionel indsamling.

Fra 1. december – 20. december kan alle og enhver komme forbi Din Mæglers butik i enten Vejgaard eller i Nørresundby og donere alt fra hjemmestrikket strømper til uldent undertøj eller en tandbørste.

Pakker gaver store som små ind

Den 20. december pakker Din Mægler-teamet så alle gaver store som små ind, og afleverer på Café Parasollen til de hjemløse her i byen.

“I december ser vi rigtig mange af de her konkurrencer på Facebook, hvor man kan vinde alt muligt. Vi går så lidt imod strømmen og har taget initiativ til den her indsamling, hvor vi forsøger at gøre julen et lidt bedre sted for de hjemløse i Aalborg”, siger Rasmus Lund Christensen.

Din Mægler er med til at hjælpe mange til et nyt hjem, men de vil også hjælpe dem, der ikke er så priviligerede.

”Vi bruger vores hverdage på at sælge hjem, og der findes desværre nogen, som ikke er så heldige overhovedet at have et hjem. Så er det altså nogle lange nætter i vinterkulden.

Så vi håber at folk vil støtte op omkring den her julegave-ide og bare komme forbi med hvad man nu lige har tilovers, eller har overskud til at købe,” siger Mette Heiring fra Din Mægler.

Inspireret af juletræ i Friis

Ejendomsmæglerne har indgået et samarbejde med Café Parasollen på Boulevarden, der er et sted for de hjemløse. De skal sikre, at gaverne havner i de rette hænder for dem, der virkelig har brug for det.

“Vi blev lidt inspireret af juletræet i Friis Shoppingcenter, hvor man kan donere gaver til udsatte børn og unge. Det er en virkelig god tanke. Så ville vi gøre noget for nogle mennesker i samfundet, som måske ikke altid får den nødvendige opmærksomhed. Så vi håber at kunne gøre en lille forskel her i december,” siger Lasse Frederik Pedersen.