Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal du vide, før du får foretaget dit næste dækskifte

Af Gastromand

Når dækkene skal skiftes, ønsker du som bilejer naturligvis, at din bil såvel som dine dæk er i gode og sikre hænder. Dette sker bedst ved at få ordnet skiftet hos professionelle med et langt erfaringsgrundlag bag sig. Find derfor altid et værksted, som du stoler på.

Annoncørbetalt indhold leveret af Quickpoint.dk

Det er svært at komme udenom skift af dæk

Selvom det umiddelbart kan virke besværligt, kommer du som ejer af en bil næppe udenom at skulle forholde dig til dækskift, ofte endda flere gange årligt. Det kan for eksempel være i forbindelse med årstidernes skiften, der lægger anledning til brug af enten sommer- eller vinterdæk. Er uheldet ude, kan en punktering for eksempel også give anledning til at bilen må få sig et nyt sæt dæk.

Noget af det vigtigste at have for øje, når det kommer til dæk, er, at disse definerer en stor del af bilens køreegenskaber og sikkerhed på vejen. Det er for eksempel derfor, man skifter dæk alt efter årstiden. Desuden er det grunden til, at man fra tid til anden vil bytte om på for- og baghjul. Dette sker, så dækkene ikke bliver slidt i forskelligt tempo alt efter placering.

Find en mekaniker, du stoler på

Din bil skal naturligvis være i gode hænder, når du skal have skiftet dæk, men det er naturligvis også at foretrække, hvis processen går hurtigt, gnidningsfrit og til en overkommelig pris. Find gode tilbud på dækskift hos dygtige fagfolk, så du trygt kan begive dig ud i trafikken.

At få skiftet dæk behøver ikke være dyrt, og faktisk kan du ofte finde overskuelige prislister online. På den måde slipper du for overraskelser, når du booker dit næste dækskift. Her vil du for eksempel opleve, at prisen kan variere alt efter typen af dæk, for eksempel alt efter om det er til personbil eller varevogn.

Del artikel

Andre læser også