Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Derfor bør du lade dine ansatte arbejde hjemmefra

Af Annoncør
Annonce fra: Telenor.dk
Annonce fra: Telenor.dk

Artiklen er sponsoreret.

Behovet for at kunne arbejde hjemmefra har været stigende. Der kan være mange fordele ved at give dine ansatte muligheden for at tage en dag på hjemmekontoret. Blandt andet kan det give en bedre fleksibilitet i forbindelse med dagligdagens andre opgaver. For det andet kan det være sundt for det mentale helbred.

Vil du derfor gerne være med til at sikre, at dine ansatte har de bedst mulige forhold for at kunne være mest effektive, når der arbejdes hjemmefra? Så kan du få gode råd her.

Opret et nemt og overskueligt system

En af forhindringerne ved at arbejde hjemmefra er, hvis der pludselig opstår forvirring omkring, hvor dine ansatte er. Der kan være behov for let at kunne få fat i kollegaer i forbindelse med møder eller spørgsmål. Og det kan blive svært, hvis der er usikkerhed omkring, hvorvidt der arbejdes hjemmefra eller ej. 

Uanset om dit firma bruger diverse chatprogrammer eller måske en fælles kalender, alle har adgang til, så er der her en oplagt mulighed. Der kan blive oprettet en specifik chat, hvor hver medarbejder kan meddele, hvorvidt de kommer på kontoret eller ej. Hvis dit firma er stort, så kan denne chat med fordel inddeles i afdelinger, så den ikke skaber endnu mere forvirring.

Tilbyd en hjemmearbejdsplads

Den øgede fleksibilitet i forbindelse med muligheden for at arbejde hjemmefra kan gøre dine medarbejdere gladere. Blandt andet giver du dem mulighed for at skabe en rytme, der både passer til arbejdet, men samtidig også passer til familielivet.

En glad og tilfreds medarbejder kan føre til en mere produktiv medarbejder. Derfor er det en skam, hvis eksempelvis en dårlig internetforbindelse spænder ben for produktiviteten. For at sikrer at samtlige ansatte har lige mulighed for at være effektive på hjemmekontoret, så kan du vælge at tilbyde medarbejderbredbånd. Dermed ved du, at forholdende for at arbejde hjemmefra er gode.

Vis dine medarbejdere tillid

Når halvdelen af kontorets pladser er tomme fra tid til anden, så kan det i starten virke underligt. Før i tiden har vi været vant til, at en tom plads betyder fravær i forbindelse med sygdom eller lignende. 

Tomme pladser i forbindelse med at arbejde hjemmefra er selvfølgelig noget helt andet. Og selvom det måske kan virke fristende at følge op på, at dine ansatte ikke bruger dagen på alt muligt andet end arbejde, så kan det betale sig at vise dem tillid. 

En dag derhjemme kan måske være det, din medarbejder har mangler for at undgå for meget stress. Sidder den ansatte sig derimod med en følelse af manglende tillid eller at blive overvåget, kan situationen pludselig blive endnu mere stressende. Vælg derfor at stole på, at du har ansat ansvarlige og ærlige medarbejdere i dit firma.

Del artikel

Andre læser også