Den moderne bolig – 3 bud på den gode indretning

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

At holde sit hjem pænt og up-to-date er et must for mange. Moden indenfor boligindretning er i konstant forandring, og det handler om at følge med tendenserne, hvis du ikke vil have et out-datet hjem. Men hvad er egentlig moderne og hvad er mindre smart i boligen?

Her får du 3 gode bud på hvad du bør overveje i forhold til din boligindretning.

1.Et rumligt soveværelse giver plads til velvære

Mange mennesker vælger ofte at nedprioritere det æstetiske udtryk i soveværelset, men dette kan være en stor fejl for din boligindretnings samlede udseende.

Selvom at vi ikke tilbringer alle døgnets timer i soveværelset, så er det dog i det rum vi skal give plads til den gode søvn og den gode start på dagen. Det er derfor vigtigt at du er glad for at være i dit soveværelse, og at du kan stå ved de farver og møbler rummet er udstyret med.

Det er ikke uden betydning hvilken seng eller hvilket sengebord du har. Sengens kvalitet har stor betydning for dit velvære, og ender du med en utilfredsstillende seng, så kan det i sidste ende betyde at du ikke får en god nattesøvn.

Overvej derfor at starte indretningen af soveværelset med en god seng der passer til dine behov og dine æstetiske præferencer. Hos testfabrikken.dk/ kan du lade dig inspirere af de mange gode tests, og måske finde netop den seng, der passer til dit hjem og din livsstil.

2.Gør din stue til et hjerterum

Stuen er som oftest det rum vi opholder os mest i, og det er også det rum hvori vi tager imod vores gæster og måske afholder sociale arrangementer.

Netop derfor er stuen også det rum, der er vigtigst at indrette på en god og funktionel måde.

I dag er det blevet populært at bruge dansk design og stilrene møbler i hjemmet, og ønsker man en rolig atmosfære i sit hjerterum, så kan den slags indretning være lige det man behøver.

Ved at indrette sin stue med enkle og klassiske møbler får man både et moderne udtryk, men man sammensætter også en indretning, som man ikke bliver træt af foreløbig.

Ved at vælge det stilrene udtryk, når det kommer til møbler som sofaen, boghylden eller spisebordet, så kan man fordel være mere kreativ og farvestrålende, når det kommer til de små ting i stuen som lamper, vaser eller lysestager.

Ønsker du at vide mere om, hvorfor dansk design er særlig populært, så kan du få mere information her.

3.Et pænt køkken er et ryddeligt køkken

Det tredje og sidste bud på en god indretning omhandler det kære køkken.

I dag er køkkenet ikke blot et rum, hvori vi laver mad og henter drikkevarer fra. Har man et køkken af en vis størrelse, så vil køkkenet ofte give anledning til gode stunder.

Det åbne køkkenalrum er særligt populært, og skal man have nyt køkken, så er en køkken-ø næsten et must.

Skal man følge med tendenserne, så handler det om at indrette et køkken hvor der både er fokus på æstetik og funktionalitet. Man skal sørge for at vælge moderne og neutrale køkkenelementer, men man skal også indtænke systemer og ryddelighed i sin indretning.

Ender man med et køkken, hvor mange af køkkenmaskinerne eller servicen står ude, så kan det hurtigt tage fokus fra de flotte elementer man har investeret i. Hold derfor køkkenet enkelt, på den måde undgår man et hektisk og stressende udtryk.

Men køkkenet skal også have liv, så suppler eventuelt de neutrale køkkenskabe med grønnere tiltag. Grønne planter eller kasser med krydderurter kan give køkkenet et positivt løft, og så kan de rent faktisk også bruges i madlavningen.

 

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21