ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den moderne bolig – 3 bud på den gode indretning

Af Redaktionen

Annonce

At holde sit hjem pænt og up-to-date er et must for mange. Moden indenfor boligindretning er i konstant forandring, og det handler om at følge med tendenserne, hvis du ikke vil have et out-datet hjem. Men hvad er egentlig moderne og hvad er mindre smart i boligen?

Her får du 3 gode bud på hvad du bør overveje i forhold til din boligindretning.

1.Et rumligt soveværelse giver plads til velvære

Mange mennesker vælger ofte at nedprioritere det æstetiske udtryk i soveværelset, men dette kan være en stor fejl for din boligindretnings samlede udseende.

Selvom at vi ikke tilbringer alle døgnets timer i soveværelset, så er det dog i det rum vi skal give plads til den gode søvn og den gode start på dagen. Det er derfor vigtigt at du er glad for at være i dit soveværelse, og at du kan stå ved de farver og møbler rummet er udstyret med.

Det er ikke uden betydning hvilken seng eller hvilket sengebord du har. Sengens kvalitet har stor betydning for dit velvære, og ender du med en utilfredsstillende seng, så kan det i sidste ende betyde at du ikke får en god nattesøvn.

Overvej derfor at starte indretningen af soveværelset med en god seng der passer til dine behov og dine æstetiske præferencer. Hos testfabrikken.dk/ kan du lade dig inspirere af de mange gode tests, og måske finde netop den seng, der passer til dit hjem og din livsstil.

2.Gør din stue til et hjerterum

Stuen er som oftest det rum vi opholder os mest i, og det er også det rum hvori vi tager imod vores gæster og måske afholder sociale arrangementer.

Netop derfor er stuen også det rum, der er vigtigst at indrette på en god og funktionel måde.

I dag er det blevet populært at bruge dansk design og stilrene møbler i hjemmet, og ønsker man en rolig atmosfære i sit hjerterum, så kan den slags indretning være lige det man behøver.

Ved at indrette sin stue med enkle og klassiske møbler får man både et moderne udtryk, men man sammensætter også en indretning, som man ikke bliver træt af foreløbig.

Ved at vælge det stilrene udtryk, når det kommer til møbler som sofaen, boghylden eller spisebordet, så kan man fordel være mere kreativ og farvestrålende, når det kommer til de små ting i stuen som lamper, vaser eller lysestager.

Ønsker du at vide mere om, hvorfor dansk design er særlig populært, så kan du få mere information her.

3.Et pænt køkken er et ryddeligt køkken

Det tredje og sidste bud på en god indretning omhandler det kære køkken.

I dag er køkkenet ikke blot et rum, hvori vi laver mad og henter drikkevarer fra. Har man et køkken af en vis størrelse, så vil køkkenet ofte give anledning til gode stunder.

Det åbne køkkenalrum er særligt populært, og skal man have nyt køkken, så er en køkken-ø næsten et must.

Skal man følge med tendenserne, så handler det om at indrette et køkken hvor der både er fokus på æstetik og funktionalitet. Man skal sørge for at vælge moderne og neutrale køkkenelementer, men man skal også indtænke systemer og ryddelighed i sin indretning.

Ender man med et køkken, hvor mange af køkkenmaskinerne eller servicen står ude, så kan det hurtigt tage fokus fra de flotte elementer man har investeret i. Hold derfor køkkenet enkelt, på den måde undgår man et hektisk og stressende udtryk.

Men køkkenet skal også have liv, så suppler eventuelt de neutrale køkkenskabe med grønnere tiltag. Grønne planter eller kasser med krydderurter kan give køkkenet et positivt løft, og så kan de rent faktisk også bruges i madlavningen.

 

Del artikel

Andre læser også