Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den Grå Side Live: Kendte læser frække historier på Skråen

Af Michael Qureshi
Teamet der sidst var sammen i Århus
Teamet der sidst var sammen i Århus

Når Aqua-Søren ikke turnerer rundt til 90’er fester sammen med Aqua, så har han skabt en kult-podcast, som har masser af lyttere.

Søren Raasted har stor succes med Den Grå Side, hvor han samler en række kendte mænd, og så skal de ellers læse højt af pornohistorier fra “de grå sider” fra Ugens Rapport fra gamle dage.

Det er hylende morsomt og rammer plet på så mange måder.

Siden har Raasted videreført konceptet til Den Grå Side Live, hvor han tager rundt i landet med en række kendte gæster, og så læser de op på scenen til enorm morskab.

Totalt proppet event på Skråen i januar

I januar gæstede Den Grå Side Live Skråen i Aalborg, hvor der var totalt proppet. Nu kommer de igen 9. marts, og her er endnu ikke udsolgt.

I januar gæstede Den Grå Side Live ligeledes Århus, og her var vores venner fra AarhusUpdate inde og anmelde showet. Sådan beskrev de blandt andet publikumsoplevelsen;

“Den første erotiske oplæsning stod Lars Hjortshøj for. Tilbagelænet på stolen og med korslagte ben fik han iPaden i hånden, og med en dyb og intens stemme læste han historien “Gjorde døtre til kvinder”.

Torben Chris var næste oplæser. “Mormor lærte mig at bolle”. En populær og grænseoverskridende historie, som flere i salen havde hørt på podcast, og som er Rasteds yndlingshistorie.

Flere gange undervejs flækkede oplæseren af grin, tog pis på handlingen, lavede forskellige stemmer eller benyttede sig af andre distancerende tricks, for at lette på det akavede øjeblik.

Et par gange demonstrerede panelet scenerne på gulvet, hvilket begejstrede publikum.

Panelet var gode til at involvere publikum og kom helt ud over scenekanten. Publikum levede sig ind i historierne, og med små opgaver til publikum kom de med udbrud undervejs. Der blev grinet højlydt, krummet tæer, og man væmmedes og undrede sig over historierne,” skrev AarhusUpdate i anmeldelsen og kvitterede med fem ud af seks stjerner.

Raasted har haft navne som Simon Jul, Peter Falktoft, Uffe Holm, Jonathan Spang, Jan Gintberg, Frank Hvam og mange flere med i Den Grå Side Live. Men selve panelet afsløres først på selve dagen.

Hvad: Den Grå Side Live
Hvor: Skråen
Hvornår: lørdag d. 9. marts kl. 20
Billet-info her

Del artikel