Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den åbner i juni: Café Salt bliver omdrejningspunkt i det nye Vestre Fjordpark

Af Michael Qureshi

Der er ikke lang tid til, at det storslåede projekt Vestre Fjordpark kan vises frem for aalborgenserne.

Det vi tidligere har kendt som Friluftsbadet får nyt navn og helt nyt udseende. Der bliver også nye spisemuligheder, hvor en helt ny café bliver et omdrejningspunkt for det ambitiøse projekt.

Tirsdag morgen meddeler Aalborg Kommune, at man har valgt en forpagter til den nye café, som kommer til at bære navnet Salt.

Valget af forpagter faldt på Katerina Komselis, der igennem 8 år har drevet restauranter og cafeer i Aalborg.

”Vi er utrolig glade for aftalen med den nye forpagter, og vi ser frem til et godt samarbejde. Katerina Komselis’ konceptbeskrivelse af caféen i Vestre Fjordpark er helt i tråd med Aalborg Kommunes målsætning, hvor der er fokus på sundhed og økologi,”  udtaler rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen.

Der bliver stadig mulighed for at købe lidt til den søde tand også.

“Der skal selvfølgelig også være plads til is og sodavand, men en bevidst pris- og kvalitetspolitik hos forpagteren skal bidrage til at fremme det sunde valg – og det har vi stor tiltro til, at Katerina Komselis kan levere,” siger Hans Henrik Henriksen.

Den nye café Salt slår dørene op første gang til åbningsfesten af Vestre Fjordpark lørdag d. 10. juni i år.

”Det bliver en stor opgave at åbne en helt ny cafe i en helt ny park, men jeg glæder mig utrolig meget. Jeg har været med ude på byggepladsen to gange, og det tegner allerede til at bliver bedre, end jeg kunne have forestillet mig. Omgivelserne er helt unikke med et friluftsbad på den ene side af cafeen og Limfjorden på den anden side”, udtaler Katerina Komselis.

I alt indkom der tilbud fra fire kvalificerede tilbudsgivere, og Katerina Komselis blev valgt ud fra en samlet vurdering, hvor der både blev set på forpagtningsafgiften, vægtning af en sund og økologisk profil, forpagterens kvalifikationer og forretningsplanen for caféen.

Vestre Fjordpark bliver en 165.000 kvadratmeter stor park i Aalborgs Vestby. Ud over et friluftsbad kommer parken til at rumme mange aktiviteter så som vandlegeplads, styrketræningsområde, tarzanbane, hængekøjer, streetbasket, grill- og picnicområde og meget mere. Derudover kommer flere foreninger til at have hjemme i den nye park.

Læste du?

Aalborgs nye sommer-paradis: Så fantastisk bliver Friluftsbadet

Vestre Fjordpark Aalborg
Vestre Fjordpark Aalborg

Del artikel

Andre læser også