Danmarks største tv-præmie: I denne Aalborg bydel skal Nybyggerne optages

Skrevet af: Michael Qureshi
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg

Det store seerhit på TV2 Nybyggerne afvikles i år i Aalborg.

Det var Aalborg-parret Lise og Michael, der i Sæson 2 af programmet vandt et drømmehus i Nordsjælland til flere mio. kr.

Siden TV2 annoncerede, at Sæson 3 ville blive placeret med fire huse i Aalborg, har spekulationerne om lokationen været mange.

I dag blev det så afsløret ved et stort presse-event i Universitetsparken i Aalborg Øst.

Flere måneders optagelser af den store seersucces på TV2 er netop påbegyndt, og det bliver lige ved Gigantium og Aalborg Universitet på Tingenbergs Allé.

Nybyggerne Aalborg
Her er det røde hus i Nybyggerne
Nybyggerne Aalborg
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg

Der er fire nøje udvalgte par med, og heraf er to af parrene faktisk fra Nordjylland. De skal over 11 programmer igen kæmpe om fagdommernes og seernes gunst i endnu et opgør om Danmarks største tv-præmie. Et spritnyt selvindrettet hus til en værdi af ca. Tre mio. kr.

Konceptet foregår således, at de fire par får stillet fire råhuse til rådighed på 130 kvm i to plan bygget af 2E Bolig Projektsalg, og derfra skal de så selv bygge resten og indrette deres drømmehjem.

Da vi var på rundtur torsdag formiddag havde de netop “afleveret” badeværelserne til bedømmelse af dommerne.

Nybyggerne Aalborg
Et lille snigkig ind til et af badeværelserne, der er færdige
Nybyggerne Aalborg
En lille detalje fra soveværelset, som er afleveret til dommerne

Sidste år var lokationen i Farum, og der byggede 2E Bolig Projektsalg også de fire deltager-huse. Nu er det så på hjemmebanen i Aalborg, hvor virksomheden har hovedkontor.

“Det betyder som sådan ikke så meget for os, at det lige præcis er i Aalborg, fordi vi bygger over hele landet. Men selvfølgelig er vi som virksomhed stolte over, at Nybyggerne har valgt at rykke produktionen til Aalborg.

Vi fik muligheden for at være med sidste år, og der var i begyndelsen skeptiske. For det koster jo nogle penge at give et hus væk, og når produktionen kører skal vores folk hele tiden være tilgængelige for at svare på spørgsmål. Kan man vælte den her væg? Kan man bore et hul?

Men vi synes ovenpå sidste sæson af Nybyggerne, at den landsdækkende eksponering vi fik var spændende for os som virksomhed. Og det er jo en spændende proces at følge, så vi er glade for at være med ombord igen,” siger direktør for 2E Bolig Projektsalg til migogaalborg.dk

Værten bliver igen Peter Ingemann, der fik sit store gennembrud med de populære Hammerslag-programmer. På TV2 har han dog også haft stor succes med programmerne “Størst” og så Nybyggerne, som er en af de større seersucceser på TV2 de seneste år.

“Selv om tv-værter ofte tror, at programmerne handler om dem, så er det i hvert fald ikke tilfældet her. Jeg er lidt mere en game-master, hvor jeg skal styre spillets gang. Dem der for alvor er i fokus er de fire par, og jeg synes, at man har castet dem rigtig godt. Jeg forsøger at komme ind på livet af de forskellige par så meget som muligt, for det giver klart den bedste energi på skærmen,” fortæller Peter Ingemann til migogaalborg.dk.

Hos Aalborg Kommune glæder man sig også over, at Nybyggerne er kommet til Aalborg. Det er et godt signal.

“Aalborg er Danmarks hurtigst voksende storby. Den østlige del af byen, ved universitetet, Gigantium og blandt andet det kommende supersygehus, er et af de steder i Aalborg, hvor der sker allermest boligmæssigt. Det er et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder, og så er det tæt på byen, skoler og skoven, siger rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans-Henrik Henriksen.

Selve tv-produktionen ventes færdig i oktober. Programmerne sendes i første del af 2017 på TV2.

Nybyggerne Aalborg
Ude ved Universitetsparken kommer der til at være meget aktivitet med tv-produktionen frem til oktober
Nybyggerne Aalborg
Her sover et af de fire par, mens de er i gang med at bygge

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.