ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks største tv-præmie: I denne Aalborg bydel skal Nybyggerne optages

Af Michael Qureshi
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg

Det store seerhit på TV2 Nybyggerne afvikles i år i Aalborg.

Det var Aalborg-parret Lise og Michael, der i Sæson 2 af programmet vandt et drømmehus i Nordsjælland til flere mio. kr.

Siden TV2 annoncerede, at Sæson 3 ville blive placeret med fire huse i Aalborg, har spekulationerne om lokationen været mange.

I dag blev det så afsløret ved et stort presse-event i Universitetsparken i Aalborg Øst.

Flere måneders optagelser af den store seersucces på TV2 er netop påbegyndt, og det bliver lige ved Gigantium og Aalborg Universitet på Tingenbergs Allé.

Nybyggerne Aalborg
Her er det røde hus i Nybyggerne
Nybyggerne Aalborg
De fire huse er placeret på byggegrunde, som er ejet af 2E Bolig Projektsalg

Der er fire nøje udvalgte par med, og heraf er to af parrene faktisk fra Nordjylland. De skal over 11 programmer igen kæmpe om fagdommernes og seernes gunst i endnu et opgør om Danmarks største tv-præmie. Et spritnyt selvindrettet hus til en værdi af ca. Tre mio. kr.

Konceptet foregår således, at de fire par får stillet fire råhuse til rådighed på 130 kvm i to plan bygget af 2E Bolig Projektsalg, og derfra skal de så selv bygge resten og indrette deres drømmehjem.

Da vi var på rundtur torsdag formiddag havde de netop “afleveret” badeværelserne til bedømmelse af dommerne.

Nybyggerne Aalborg
Et lille snigkig ind til et af badeværelserne, der er færdige
Nybyggerne Aalborg
En lille detalje fra soveværelset, som er afleveret til dommerne

Sidste år var lokationen i Farum, og der byggede 2E Bolig Projektsalg også de fire deltager-huse. Nu er det så på hjemmebanen i Aalborg, hvor virksomheden har hovedkontor.

“Det betyder som sådan ikke så meget for os, at det lige præcis er i Aalborg, fordi vi bygger over hele landet. Men selvfølgelig er vi som virksomhed stolte over, at Nybyggerne har valgt at rykke produktionen til Aalborg.

Vi fik muligheden for at være med sidste år, og der var i begyndelsen skeptiske. For det koster jo nogle penge at give et hus væk, og når produktionen kører skal vores folk hele tiden være tilgængelige for at svare på spørgsmål. Kan man vælte den her væg? Kan man bore et hul?

Men vi synes ovenpå sidste sæson af Nybyggerne, at den landsdækkende eksponering vi fik var spændende for os som virksomhed. Og det er jo en spændende proces at følge, så vi er glade for at være med ombord igen,” siger direktør for 2E Bolig Projektsalg til migogaalborg.dk

Værten bliver igen Peter Ingemann, der fik sit store gennembrud med de populære Hammerslag-programmer. På TV2 har han dog også haft stor succes med programmerne “Størst” og så Nybyggerne, som er en af de større seersucceser på TV2 de seneste år.

“Selv om tv-værter ofte tror, at programmerne handler om dem, så er det i hvert fald ikke tilfældet her. Jeg er lidt mere en game-master, hvor jeg skal styre spillets gang. Dem der for alvor er i fokus er de fire par, og jeg synes, at man har castet dem rigtig godt. Jeg forsøger at komme ind på livet af de forskellige par så meget som muligt, for det giver klart den bedste energi på skærmen,” fortæller Peter Ingemann til migogaalborg.dk.

Hos Aalborg Kommune glæder man sig også over, at Nybyggerne er kommet til Aalborg. Det er et godt signal.

“Aalborg er Danmarks hurtigst voksende storby. Den østlige del af byen, ved universitetet, Gigantium og blandt andet det kommende supersygehus, er et af de steder i Aalborg, hvor der sker allermest boligmæssigt. Det er et superattraktivt boligområde til rimelige priser med masser af rekreative muligheder, og så er det tæt på byen, skoler og skoven, siger rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans-Henrik Henriksen.

Selve tv-produktionen ventes færdig i oktober. Programmerne sendes i første del af 2017 på TV2.

Nybyggerne Aalborg
Ude ved Universitetsparken kommer der til at være meget aktivitet med tv-produktionen frem til oktober
Nybyggerne Aalborg
Her sover et af de fire par, mens de er i gang med at bygge

Del artikel

Andre læser også