Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Crosstrainer guide: Sådan finder du den perfekte maskine

Af Annoncør

Vil du gerne kunne supplere dine ture i fitnesscenteret med motion derhjemme? Så er en crosstrainer lige noget for dig – og du har måske endda stiftet bekendtskab med den i dit fitnesscenter.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Fitnessshoppen

I denne guide får du hjælp til, hvordan du finder den rette crosstrainer til dit behov, så læs endelig med videre.

Undersøg de forskellige modellers funktioner

Du kan få crosstrainere i mange forskellige udgaver, og nogle er helt bestemt mere avancerede end andre. Derfor er det en god idé, at du sætter dig ind i de forskellige modellers funktioner og muligheder.

Foretrækker du eksempelvis en crosstrainer med et digitalt display, eller har du særlige krav til maskinens belastningsniveau?

Du kan også få hjælp til at finde den rette crosstrainer ved at dykke ned i udvalget hos Fitnessshoppen.

Hvor meget plads har du til rådighed i dit hjem?

Har du en lille 1-værelses lejlighed, er det en god idé at gå efter en crosstrainer, der er let og let kan klappes sammen, når du ikke bruger den.

På den måde skal du ikke gå på kompromis med pladsen i dit hjem. Har du masser af plads, kan det godt betale sig at investere i en mere robust og stabil maskine.

Hvad er dit budget til en crosstrainer?

Hvor mange penge har du til rådighed til en crosstrainer? Det er et afgørende spørgsmål og er med til at afgrænse udvalget, så du lettere kan finde den rette maskine til dit behov.

Har du ikke penge til at købe en splinterny crosstrainer, så er der også rigtig mange, der sælger brugte crosstrainere relativt billigt. Mange af dem har brugsspor, men det er ikke noget, der har betydning for kvaliteten af din træning, så det er i hvert fald et rigtig godt alternativ, hvis du ønsker at spare penge.