Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Comeback: Pizzaperle i Aalborg tredobler leveringer med Just Eat

Af Redaktionen

Det bliver mere og mere almindeligt at bestille takeaway online og få måltidet leveret direkte til døren.

På den måde kan man bruge tid på det, man allerhelst vil, fremfor selv at kokkerere i køkkenet.

En af de restauranter, der tydeligt mærker den tendens, er Big Bite i Aalborg, der har tredoblet antallet af leveringer efter at være vendt tilbage til online takeaway-platformen Just Eat.

Det skriver Just Eat i en pressemeddelelse.

Sørget for sprøde pizzaer i 20 år

Big Bite har haft en central plads i Aalborg i 20 år og sørget for sprøde pizzaer og saftige burgere til sultne aalborgensere på farten. Restauranten har altid været et populært valg, men med en tilbagevenden til Just Eat, efter en kort periode væk fra platformen, er antallet af bestillinger skudt yderligere i vejret.

Abdullah Jibori, der har overtaget Big Bite efter sin far, er ikke i tvivl om, at populariteten skyldes restaurantens comeback til takeaway-platformen. Det er nemlig særligt online bestillinger og levering til døren, som aalborgenserne er vilde med, og antallet af leveringer er tredoblet den seneste tid.

“Jeg kan mærke en stor forskel i antallet af bestillinger. Det er steget helt vildt, efter vi er kommet tilbage på onlineplatformen, og vores leveringsordrer er nu tredoblet. Jeg trak mig fra Just Eat for en periode for at prøve noget andet, men valgte hurtigt at komme tilbage, da jeg oplevede faldende salg,” siger Abdullah Jibori og fortsætter:

“Den største fordel ved at være partner på Just Eat er alle de kunder, vi har fået gennem tiden. De markedsfører os godt og er de bedste ambassadører. De sørger for at øge kendskabet til vores menu ude i byen, og dét tiltrækker nye kunder,” siger Abdullah Jibori.

Takeaway til hverdag

Hos Just Eat oplever man generelt, at det bliver mere og mere almindeligt at bestille takeaway online – både til særlige anledninger, hvor man vil spare tid i køkkenet og koncentrere sig om sine gæster, men også på helt almindelige hverdagsaftener.

“Lige nu ser vi en generel tendens, hvor det er blevet mere og mere almindeligt at bestille takeaway på hverdage.

Pizza og burgere er stadig storfavoritter, som vi ser det hos Big Bite i Aalborg, men i takt med at Just Eat tilbyder et større udvalg med flere forskellige typer af køkkener, er der flere og flere danskere, der klikker deres måltider hjem online”, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat.

Del artikel

Andre læser også