Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cocktails til en 50’er: SushiMania XO holder igen Cocktail Night

Af Stine Kjølby Christensen

Fredag den 5. april afholder SushiMania XO, Strandvejen 11, endnu en COCKTAIL NIGHT, hvor der eksperimenteres med nye, lækre cocktails til kr. 50 kr. og god musik, imens man kan hygge med dem, man holder af.

Prøv for eksempel en vovet Sake Sunrise, der smager af sommer og kirsebær, eller se tjeneren mixe en instaworthy Candy Queen med candyfloss.

“Vi holder Cocktail Nights ca. én gang om måneden, hvor vi eksperimenterer med nye cocktails – ud over dem, vi serverer i restauranten hver dag,” fortæller medindehaver Nathalie Kühl og fortsætter:

“Det er en perfekt mulighed for at prøve vores cocktails – og endda til en god pris!”

Cocktails til en 50'er: SushiMania XO holder igen Cocktail Night

Sprøde toner og god stemning

De lækre cocktails bliver selvfølgelig akkompagneret af sprøde toner og (hvis du har lyst) sushi. Man behøver dog ikke at booke bord til spisning for at komme ind og smage på deres lækre cocktails til specialpriser.

 SushiMania XO har for alvor fået fat i aalborgenserne til stor glæde for de ambitiøse indehavere, som nu endelig føler, at alle drømmene for kæden går op i en højere enhed.

Et andet stort ønske var også, at SushiMania XO fremadrettet kunne være vært ved endnu flere specialaftener i Aalborg. Det er deres Cocktail Nights et godt eksempel på.

Hvad: Cocktail Night
Hvor: SushiMania XO, Strandvejen 11
Hvornår: Fredag d. 5. april
Læs mere her

Del artikel