Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal på Tour i Danmark: Christopher kommer til Aalborg i foråret

Af Michael Qureshi

Han er en af Danmarks største popstjerner.

Vi lærte hans bløde stemme at kende for seks år siden, blandt andet gennem hans første hits ”Nothing in Common” og ”Colours”.

Siden er han blevet en eftertragtet ung mand med et fuldt booket tourprogram i både Danmark og udlandet – det ene hit efter det andet spiller i radioen og den populære, uundgåelige Spotify hitliste.

Med hele tre albumudgivelser og 15 officielle singler, der alle har solgt enten guld eller platin, har Christopher i den grad indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Derudover har han, de sidste seks år, vundet adskillige priser ved Danish Music Awards.

Særligt i Asien har hans talent og velskrevne sange imponeret, og det har givet ham et stort internationalt gennembrud.

Aktuel med Irony

På nuværende tidspunkt er han aktuel med singlen ”Irony”, som blev introduceret til sommerkoncerterne sidste år.

Til april skyder Christopher gang i hans tour 2019, med en udsolgt koncert på Vega i København. Herefter besøger han både Odense, Kolding, Herning og Aarhus – og torsdag d. 4. april gæster han Skråen i Aalborg.

Christopher er desuden efter tre års pause tilbage med et nyt album, ‘Under the Surface’, hvor han blandt andet synger om det svære ved at blive ældre.

Den 27-årige populære sanger kan godt mærke, han ikke længere er det nye, spændende navn på hitlisterne, og han tænker nogle gange på, om han karrieremæssigt har toppet.

“Jeg har det egentlig okay med at nærme mig de 30, men det er mærkeligt, at tiden går så stærkt. Tænk, hvis de bedste dage ligger bag en. Har jeg peaket? Indtil videre er det hele kun gået op ad, men på et tidspunkt flader det jo ud. Sådan tænkte jeg altså ikke, da jeg var 23,” siger han til B.T.

Hvad: Christopher
Hvor: Skråen
Hvornår: Torsdag d. 4. april 2019

Du kan stadig nå at sikre dig billet til koncerten. 

Del artikel