ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Happy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptet

Af Stine Kjølby Christensen

Hvis du er inkarneret sushi-lover, så har du efter al sandsynlighed besøgt Catch Sushi  Bar i Vesterå.

Her tryller de kompetente sushikokke hver dag med friske råvarer, der i sidste ende (… eller rulle) bliver til én ud af mange af de stykker, du kan bestille ad libitum.

Men udover den generøse sushimenu, er der også andre gode grunde til at kigge forbi Catch.

For ganske nyligt har man nemlig valgt at gå all-in på bardelen, hvilket betyder, at du hver eneste dag kan komme til Happy Hour og prøve de spritnye cocktails.

“Hele cocktailkortet er fornyet, og fremover laver vi alle cocktails fra bunden – selv vores sirupper,” fortæller Dennis Au, der er bar-ansvarlig hos Catch Sushi Bar.

Happy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptet

Længere åbningstider

Udover de nye cocktails har Catch også valgt at udvide deres åbningstider, så du hver eneste aften kan få to cocktails for den nette sum af 130 kr.

Trods navnet Happy Hour er der dog ikke kun tale om en enkelt time. Faktisk kan du allerede fra kl. 20 til luk tømme alle de glas, du har lyst til – er du en mere fornuftig type, kan du også bare nyde dem stille og roligt.

Der er nemlig masser af tid.

Fra søndag til onsdag er der Happy Hour fra 20-22, torsdag til 23 og fredag og lørdag helt til midnat.

Happy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptet

Dermed kaster Catch Sushi Bar sig også ind i kampen om at blive et oplagt sted at gå hen, hvis du efterfølgende har planer om en tur i Jomfru Ane Gade – der jo kun er en enkelt gyde væk.

“Vi elsker, når folk spiser hos os, men vi har jo længe åbent og vil derfor også gerne have, at folk bliver endnu længere.

Derudover synes vi, at vi har nogle virkelig gode cocktails, så det kunne være fedt, at vores gæster havde lyst til at blive og smage dem også,” siger Dennis.

Happy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptetHappy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptet

Gamle klassiskere og nye signaturcocktails

Det nye kort byder på alt fra gamle klassikere som Pornstar Martini, Cosmopolitan, Mojito og Margherita – men er man modig, kan man også prøve sig med vores nye signaturcocktails.

De nye cocktails går blandt andre under navnene Yuzu Merinque Pie, Macha Cha-Cha og Rhubarbarlicious, der ændres efter sæson.

Happy Hour og Sushi Ad Libitum: Catch Sushi Bar udvider konceptet

Cocktailsene er på menuen opdelt efter type, så du – selv i de sene timer – kan finde frem til netop din favorit. Tilbuddet under Happy Hour gælder samtlige cocktails på kortet.

“Vi har forsøgt at lave nogle cocktails, der både er inspireret af det asiatiske køkken, men også nogle gode, gamle klassikere, som v i ved, at folk elsker,” siger Dennis Au.

Ligesom med maden har Catch Sushi Bar virkelig gjort sit ypperste for at kreere cocktails til den kræsne mave og tørstige hals.

“Vi har gjort os rigtig umage med at lave kortet og alt er hjemmelavet helt fra bunden. Det er must-try, hvis du spørger os,” slutter Dennis Au med et grin.

Du kan booke bord lige her

Del artikel