Café Vi2 udvider familien: Her åbner Hotdoggeriet i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Mange natteravne fra byens mest famøse festgade har nok før eller siden stiftet bekendtskab med den pølsevogn, der holder til på C.W. Obels Plads.

Her er der i årevis blevet slynget pølser, brød og Cocio over disken – både i dags- og nattetimerne.

Fremadrettet skal vi dog vænne os til en lidt forandret vogn. Den er nemlig kommet i nye hænder – og tilmed et par, som aalborgenserne i forvejen kender ret godt.

Jeannette Isgaard Jørgensen står i forvejen bag Café Vi2 og Den Bette Kro; og fra i dag er CV’et altså udvidet med det splinternye Hotdoggeriet.

Flæskestegssandwich, fish’n’chips og gourmet hotdogs

Der var ikke langt fra tanke til handling, da Jeanette under corona-nedlukningen fik tilbuddet om at overtage pølsevognen, der praktisk talt er nabo til Café Vi2.

“Jeg tænkte bare hvorfor ikke? Det ville give rigtig god mening for os at udvide familien med Hotdoggeriet,” fortalte hun i dag til MigogAalborg.

“Beliggenheden er helt genial i og med, at den ligger så tæt på både Vi2 og Den Bette Kro. Her har vi virkelig mulighed for at kombinere det bedste fra alle tre steder.”

Pølsevognen har fået en ordentlig makeover i form af ny træfacade, og inden længe kommer der også nyt facadeskilt på vognen.

Det nye Hotdoggeriet har haft første åbningsdag i dag, og foruden de helt klassiske pølsevogns-favoritter som pølsemix og klassiske hotdogs, er der både kommet hjemmelavet flæskestegsburger, frikadellesandwich, fish ‘n’ chips med hjemmelavet tatarsauce og gourmet-hotdogs på menukortet.

Både Fish’N’Chips og de to slags burgere får en skarp pris på 49 kr. 

Flæskestegen og frikadellen kommer selvfølgelig fra Den Bette Kro, mens Vi2’s berømte hvidløgsdressing også fremover skal være en integreret del af Hotdoggeriet – eksempelvis som det perfekte makkerpar til en gang sprøde fritter.

Udover mulighed for en klassisk hotdog eller en pølse i svøb, kan du altså prøve kræfter med Hotdoggeriets bud på en gourmet-hotdog.

Der kommer hele tre varianter i pølsevognen, hvor vi kan se frem til lækre gourmetpølser pakket ind i udsøgt økologisk hotdogbrød lavet efter klassiske dyder på æg og rigtig smør.

Pølse og brød får selskab af diverse lækkert tilbehør som eksempelvis bacon-knas, trøffel-mayo, parmesan, friske urter, karse mv.

Grundet beliggenheden lige ved siden af Cafe Vi2, kommer Jeanette også fremover til at kunne tilbyde kunderne øl to-go.

“Om vi skal servere en øl på caféens terrasse eller ovre ved vognen, er jo ligemeget for os, så vi er glade for, at vi kan tilbyde øl to-go, hvis man ønsker et kold øl til sin hotdog eller burger,” forklarer Jeanette.

Stadig syndige lækkerier til natteravnene

Når Jomfru Ane Gade genåbner inden længe, vil Hotdoggeriet også holde natåbent fredag og lørdag, så man kan få et ordentligt skud kærlighed (og salt), inden dynen kalder.

Selvom pølsevognen har fået ny ejer og en ny identitet, er der selvfølgelig stadig fokus på at støtte fonden Børnenes Kontor.

En del af huslejen går nemlig til deres fantastiske arbejde – og så vil der altid være mulighed for at smide en mønt i en indsamlingsbøsse, som står synligt fremme.

Jeanette og Co. glæder sig til at komme rigtigt i gang i pølsevognen, og derfor har de bestemt sig for at fejre åbningen med frem til fredag at give en gratis øl til alle, der køber en hotdog (og andet).

Åbningstilbud til folket

Hvad : Hotdoggeriet åbner
Hvor: C.W. Obels Plads
Hvornår: Åbner 23. juni

Hotdoggeriet kommer til at holde åbent fra klokken 11.00-18.00 mandag-lørdag, mens man forventer at lukke omkring kl 16.00 om søndagen.

Når der sker særlige events i byen, vil man holde længere åbent.

Du kan følge med på Facebook her.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her