Café Vi2 udvider familien: Her åbner Hotdoggeriet i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Mange natteravne fra byens mest famøse festgade har nok før eller siden stiftet bekendtskab med den pølsevogn, der holder til på C.W. Obels Plads.

Her er der i årevis blevet slynget pølser, brød og Cocio over disken – både i dags- og nattetimerne.

Fremadrettet skal vi dog vænne os til en lidt forandret vogn. Den er nemlig kommet i nye hænder – og tilmed et par, som aalborgenserne i forvejen kender ret godt.

Jeannette Isgaard Jørgensen står i forvejen bag Café Vi2 og Den Bette Kro; og fra i dag er CV’et altså udvidet med det splinternye Hotdoggeriet.

Flæskestegssandwich, fish’n’chips og gourmet hotdogs

Der var ikke langt fra tanke til handling, da Jeanette under corona-nedlukningen fik tilbuddet om at overtage pølsevognen, der praktisk talt er nabo til Café Vi2.

“Jeg tænkte bare hvorfor ikke? Det ville give rigtig god mening for os at udvide familien med Hotdoggeriet,” fortalte hun i dag til MigogAalborg.

“Beliggenheden er helt genial i og med, at den ligger så tæt på både Vi2 og Den Bette Kro. Her har vi virkelig  mulighed for at kombinere det bedste fra alle tre steder.”

Pølsevognen har fået en ordentlig makeover i form af ny træfacade, og inden længe kommer der også nyt facadeskilt på vognen.

Det nye Hotdoggeriet har haft første åbningsdag i dag, og foruden de helt klassiske pølsevogns-favoritter som pølsemix og klassiske hotdogs, er der både kommet hjemmelavet flæskestegsburger, frikadellesandwich, fish ‘n’ chips med hjemmelavet tatarsauce og gourmet-hotdogs på menukortet.

Både Fish’N’Chips og de to slags burgere får en skarp pris på 49 kr. 

Flæskestegen og frikadellen kommer selvfølgelig fra Den Bette Kro, mens Vi2’s berømte hvidløgsdressing også fremover skal være en integreret del af Hotdoggeriet – eksempelvis som det perfekte makkerpar til en gang sprøde fritter.

Udover mulighed for en klassisk hotdog eller en pølse i svøb, kan du altså prøve kræfter med Hotdoggeriets bud på en gourmet-hotdog.

Der kommer hele tre varianter i pølsevognen, hvor vi kan se frem til lækre gourmetpølser pakket ind i udsøgt økologisk hotdogbrød lavet efter klassiske dyder på æg og rigtig smør.

Pølse og brød får selskab af diverse lækkert tilbehør som eksempelvis bacon-knas, trøffel-mayo, parmesan, friske urter, karse mv.

Grundet beliggenheden lige ved siden af Cafe Vi2, kommer Jeanette også fremover til at kunne tilbyde kunderne øl to-go.

“Om vi skal servere en øl på caféens terrasse eller ovre ved vognen, er jo ligemeget for os, så vi er glade for, at vi kan tilbyde øl to-go, hvis man ønsker et kold øl til sin hotdog eller burger,” forklarer Jeanette.

Stadig syndige lækkerier til natteravnene

Når Jomfru Ane Gade genåbner inden længe, vil Hotdoggeriet også holde natåbent fredag og lørdag, så man kan få et ordentligt skud kærlighed (og salt), inden dynen kalder.

Selvom pølsevognen har fået ny ejer og en ny identitet, er der selvfølgelig stadig fokus på at støtte fonden Børnenes Kontor.

En del af huslejen går nemlig til deres fantastiske arbejde – og så vil der altid være mulighed for at smide en mønt i en indsamlingsbøsse, som står synligt fremme.

Jeanette og Co. glæder sig til at komme rigtigt i gang i pølsevognen, og derfor har de bestemt sig for at fejre åbningen med frem til fredag at give en gratis øl til alle, der køber en hotdog (og andet).

Åbningstilbud til folket

Hvad : Hotdoggeriet åbner
Hvor: C.W. Obels Plads
Hvornår: Åbner 23. juni

Hotdoggeriet kommer til at holde åbent fra klokken 11.00-18.00 mandag-lørdag, mens man forventer at lukke omkring kl 16.00 om søndagen.

Når der sker særlige events i byen, vil man holde længere åbent.

Du kan følge med på Facebook her.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her

Stort talent afviser AaB-kontrakt: Nu er han på vej til AGF

Skrevet af: Redaktionen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

AaB meldte her fredag eftermiddag ud, at deres veje skilles med stortalentet Søren Tengstedt.

Trods mange forsøg er man ikke blevet enige om en ny kontrakt. Men der er en helt særlig grund til, at Tengstedt ikke forlænger med AaB. Han underskriver nemlig snart en 4-årig kontrakt med AGF.

Det skriver Ekstra Bladet.

AaB skriver ikke noget om AGF i pressemeddelelsen, men Søren Tengstedt lægger ikke skjul på i et citat, at han er frisk på et eventyr i en ny klub.

“For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben,” lyder det fra den 20-årige offensivspiller, der står noteret for 15 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Ser stort potentiale i Tengstedt

AaBs sportschef Inge André Olsen ærgrer sig over bruddet med spilleren, der har vist lovende takter, når han har spillet i AaB-trøjen.

“Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,” siger Inge André Olsen.

Efter at have overstået en korsbåndsskade blev Søren Tengstedt sidste sommer rykket op i Superligatruppen fra AaB Talent.

Forinden havde Tengstedt i de tidlige ungdomsår optrådt hos partnerklubberne Nibe Boldklub og Aalborg Freja.

Lys forude i vejarbejde-kaos: Central vej i Aalborg åbner det ene spor

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Hvis du ofte befinder dig rundt omkring i Aalborg og omegn, så har du nok bemærket, at der er meget vejarbejde for tiden. Faktisk rigtig meget.

Aalborg Kommune har valgt at skrue ekstra op for blusset på planlagte projekter både i Corona-perioden, og så er det typisk, at man i sommerferie-perioder giver den en tand ekstra.

Derfor føles det nærmest som et stort kaos med vejarbejde lige nu i Aalborg. Men der også lidt lys forude.

Således åbner det ene spor på den centrale Jyllandsgade allerede i morgen lørdag d. 11. juli.

Det skriver Aalborg Kommune fredag formiddag.

“Jyllandsgade åbner for trafik i det sydlige spor.

I løbet af lørdag 11. juli er det atter muligt for bilister og cyklister at køre på Jyllandsgade i retningen fra Dag Hammarskjølds Gade til krydset ved Sønderbro.

I det nordlige spor arbejdes der fortsat med forberedelserne til den nye Plusbus-rute, og denne strækning på Jyllandsgade åbner først i løbet af efteråret.”

Kulturbroen lukkes

Men ellers er det småt med gode nyheder. I onsdags kom det frem, at Kulturbroen lukkes fra næste uge og en måned frem på grund af et Jernbane Danmark-arbejde.

Det betyder, at cyklende og gående over Limfjorden skal søge alternativer, og Limfjordsbroen er også hårdt ramt af vejarbejde.

Fra i dag spærres Viaduktvej i Nørresundby, som også er en meget befærdet strækning.

Aalborg Kommune har udsendt en mini-guide til, hvordan du lettest kommer forskellige steder hen.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

Nørresundby: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Limfjordstunnellen.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro, Karolinelundsvej og Nyhavnsgade.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

City Syd: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro og Over Kæret.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Gammel Strandvej og Nyhavnsgade.

Panoramaudsigt over Limfjorden: Åbent Hus på nye store lejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Når man går forbi Stjernekvarteret på Østre Havn i Aalborg, bliver du nødt til at strække halsen for at få alle indtrykkene ind.

Havneområdet er som forvandlet med store, imponerende byggerier, der formår at forene Aalborgs position som storby med den smukke, rolige fjord.

Én af kronjuvelerne i kvarteret er V-husene, som består af 172 elegante boliger, der er skabt med fokus på lys og tekstur.

Lejlighederne spænder fra 30 til 177 kvm, og de største af dem – Type R – er netop sat til salg ved ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Kom til åbent hus

”Vi har taget alt, det du kender fra et hus, f.eks. i form af bryggers, lækkert materiale og gulvvarme, og tænkt det ind i lejlighederne,” forklarer Martin Holm Lindhøj, ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, om Type R.

”Du får dermed funktionaliteterne fra et hus, men slipper for vedligeholdelsen.”

Oveni det hele får man også en udsigt som intet hus kan slå; fra altanen har man nemlig panoramaudsigt over hele Limfjorden.

Overvejer du også at lave skiftet fra hus til lejlighed, kan du opleve en af de 177 kvm store lejligheder til åbent hus nu på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Masser af albuerum

Med 177 kvm følger der selvfølgelig også en masse lækre detaljer og funktioner.

Udover gulvvarme overalt og bryggers får man også egen elevator fra p-kælderen og direkte op i lejligheden samt et kvalitetskøkken i HTH-elementer.

Med lejligheden hører også en rummelig terrasse på 27 kvm, der vender ud mod Limfjorden, og en vestvendt altan på 9 kvm.

Priserne på de 177 kvm store lejligheder ligger fra 6 millioner.

Ejerlejligheden byder blandt andet på

  • To altaner
  • Køkken-alrum
  • Tre værelser
  • To badeværelser
  • Bryggers
  • Og mange lækre detaljer såsom gulvarme

Åbent Hus på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Du kan læse mere om V-husene her.