Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor café i midtbyen er lukket: Her er ejernes forklaring

Af Michael Qureshi

I september sidste år skete der ting og sager i restaurantgaden, Vesterå.

Café Stygge lukkede ned, og ejerne rykkede ovenpå for at åbne en af byens hotteste natklubber.

I stedet så en helt ny café dagens lys i Aalborg. Det var Café Bla Bla, som havde ambitioner om at lave traditionel café til frokost og aften samt natklub til det mere modne publikum i weekenderne.

De slog sig blandt andet på at lave en af byens bedste bøfsandwich.

Men nu er der mørkt i lokalerne på Café Bla Bla. Uden for er der påklistret “Til Leje” med Nybolig Erhvervs skilte. Det er slut med mad, drinks og dans lige foreløbig i lokalerne. For Bla Bla eksisterer ikke længere i Aalborg.

Stor café i midtbyen er lukket: Her er ejernes forklaring

Stor café i midtbyen er lukket: Her er ejernes forklaring
Sådan så der ud inde på Bla Bla

Kørte tungt med Deals

Det blev bemærket i restaurantionsbranchen, at Bla Bla kørte tungt med Deals på deal.dk, hvor fortjenesten for spisestederne er meget lav, men kan skabe noget volumen på gæster.

Så det kom ikke som den store overraskelse, at nøglen blev drejet om.

Men helt så enkel er forklaringen ikke.

MigogAalborg har mandag været i kontakt med en repræsentant for ejerkredsen. Belinda ønsker ikke at citeres med sit efternavn, men er direktør for selskabet, der ejede Bla Bla.

“Vi havde solgt driften af caféen til et konsortium. Men i afleveringsfasen gik de konkurs, og nøglerne blev aldrig hentet. Derfra var der ikke andet valg end at lukke Bla Bla, som blandt andet har kørt med et større underskud i de første otte måneder,” siger Belinda.

Vesterå er en af de attraktive gader

Hos Nybolig Erhverv er lejemålet så nyt, at man endnu ikke har fået udarbejdet lejeprospektet. Derfor må eventuelt interesserede lejere af de store lokaler kontakte Nybolig Erhverv direkte.

“Det er korrekt, at vi nu udlejer lokalerne, hvor Bla Bla havde til huse,” siger Mads Jespersen til Nybolig Erhverv.

Vesterå er en af de mest attraktive gader at drive restaurant- eller café i. Ved siden af Bla Bla ligger Restaurant MEAT. Over for ligger Café Vesterå og Studie 4. Længere nede af gaden finder man Café Bonden, Restaurant Tabu, Napa og South Indian.

Men det er stadig ikke en dans på roser at drive et spisested i en by som Aalborg, hvor der er benhård konkurrence om de spisende gæster.

Del artikel