Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byg nyt typehus og få indfriet dine boligdrømme

Af Annoncør

Er du og din familie på udkig efter en bolig, der kan leve op til alle jeres krav og forventninger og samtidig skabe de bedste rammer for en velfungerende hverdag? Så bør du måske rette blikket mod de såkaldte typehuse.

Annoncør betalt indhold leveret af eurodan-huse.dk

Et typehus er kort fortalt et arkitekttegnet hus, der er masseopført, og du kan derfor få det bygget på din udvalgte grund. Der findes mange forskellige typehuse, bl.a. den moderne funkisvilla, som er kendetegnet med sin rene, symmetriske form og ofte flade tag.

Vælg imellem et stort udvalg af typehuse

Mange beslutninger skal træffes inden du vælger, hvilket nyt typehus du ønsker at bygge. Du vil med stor sandsynlighed støde på følgende skabeloner:

  • Længehuse – i det helt traditionelle længehus får du udnyttet kvadratmeterne optimalt, og formen gør, at huset kan bygges på stort set alle byggegrunde.
  • Vinkelhuse – med et vinkelhus får du mulighed for en terrasse i læ for vinden og gode muligheder for udnyttelse af arealet.
  • Knækhuse – denne form gør det oplagt at have plads til en stor og flot terrasse, og knækkene er med til at skabe mere dynamik.
  • H-huse – dette hus kan være en god løsning for dig, der ønsker at dele huset i to – fx i et såkaldt generationshus.
  • 1- eller 2-plans huse – der er fordele og ulemper ved begge dele, men husk altid at sætte dig godt ind i lokalplanen for dit boligområde, inden du træffer den afgørende beslutning.

Find inspiration i fysiske udstillinger

Når du vælger at få bygget dit typehus igennem en professionel virksomhed, vil du ofte have mulighed for at møde op i fysiske show rooms, hvor du kan se de enkelte huse og få en bedre fornemmelse af, hvordan de er at være i. Det kan være en stort hjælp for dig, der ønsker at se det hele visuelt – også indefra.