Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Af Stine Kjølby Christensen

Fra et hjørne bliver jeg beskuet af en gepard på jagt. På dens ryg balancerer den med en plade af glas. Prisen er 4.709 kr. Den ser sulten ud.

Som baggrundsmusik bliver der livligt nynnet Ah, ha, ha, ha, stayin’ alive, stayin’ alive og over mit hoved hænger der alt fra aber til grønne planter. En tysk turist træder ind og ser sig begejstret omkring.

Med denne indledning kunne det måske lyde som om, at jeg var sendt på en meget mærkelig safaritur et sted langt, langt borte.

Luftfugtigheden og rejsetiden hertil afslører dog noget andet.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Skab en unik indretning

Faktisk befinder jeg mig i BoShop – én af byens mest spændende boligbutikker.

Her forhandler man til daglig særligt udvalgte møbler fra hele verden; lige fra de klassiske og stilrene til de mere skæve og unikke.

Hos BoShop er der ingen masseproducerede møbler, som man kan finde i hvert andet gængse hjem – tværtimod ønsker man at tilbyde kunderne et unikt og anderledes sortiment, der kan tilpasses den enkeltes smag og stil.

Ingen er jo ens – så det skal vores indretning selvfølgelig heller ikke være.

Denne overbevisning bliver i den grad understreget i BoShops nyeste påfund: Junglerummet.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rumWelcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Jungle vibe midt i Aalborg

Det nye rum, der ligger diskret afskærmet fra resten af boligbutikken, er et såkaldt “rum i rum”, der ret åbenlyst er inspireret af … junglen.

Selvom det er nemt at lade sig inspirere i hele den smukke butik på Nytorv, så sker der rent faktisk noget særligt i én, når man besøger netop dette rum.

Pludselig virker en fjerbeklædt guldlampe som lige præcis det interiør, jeg har manglet hele mit liv, mens krokodillefamilien og lænestolen i blødt gepardstof også skubber til forståelsen af min egen stil – eller hvad jeg troede, var min stil.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rumWelcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Det kan lyde komplekst, og det er det måske også, men i junglerummet bliver der rykket ved normerne, tendenserne og ikke mindst lysten til at være lidt ekstra modig med sin indretning derhjemme.

Her er der nemlig skruet ekstra op for inspirationsniveauet uanset hvor du kigger, hvilket samtidig gør, at stort set ingenting i rummet – set som en helhed – hverken skiller sig ud eller bliver “for meget”.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Besøg junglerummet og vind sjove dyr

Oplevelsen i BoShops nye junglerum er også helt sikkert en genial destination her i sommerferien; uanset om du trænger til at forkæle dig selv med lidt nyt til hjemmet – eller som god underholdning til sommerferiebørnene.

Lige nu kører BoShop også en konkurrence i det nye rum, hvor du kan vinde interiør i form af både aber og krokodiller ved at løse en simpel opgaver.

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Byd junglen ind i dit hjem

Faktisk er det særligt interiøret, der skiller sig ud – men også dét, der særligt understreger den junglestemning, man har forsøgt at skabe i rummet. På en æstetisk og stilfuld måde.

Det opdager man langsomt, når man har været her længe nok og måske lige har fået pusten tilbage ovenpå mødet med alle de eksotiske dyr, der pludselig har omringet én …

De møbler, der sammen med interiøret giver den unikke vibe, er rent faktisk i sig selv ret flotte og kunne sagtens indgå i et moderne og mere stilrent hjem – som et opløftende og farverigt indspark.

Og med denne konklusion er jeg jo faktisk allerede blevet inspireret i en ny (og positiv) retning?

Welcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rumWelcome to the Jungle: BoShop præsenterer helt særligt rum

Jeg er med på, at det kan blive en overvældende (og dyr!) fornøjelse, hvis du også besøger junglerummet og forelsker dig hovedkulds i samtlige møbler og interiør … men så kan du jo også passende starte med en papegøje-lysestage, en palme-pude eller en giraf-lampe.

Det gjorde jeg.