ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Samler alt i Aarhus: BoShop lukker stort møbelhus i Aalborgs midtby

Af Michael Qureshi

Det er en af de mest kendte lokationer i midtbyen.

Den gamle Bio 5 i Østerågade har tidligere haft livsstilshuset Kalejdoskop i de store lokaler ved Nytorv, og for tre år siden åbnede møbelhuset BoShop en flot og lækker butik.

Men desværre er BoShop snart fortid i de store lokaler. På mandag d. 15. august åbner man op for et stort flyttesalg.

Møbelhuset vil i stedet fokusere på forretningen i Aarhus samt et online-marked i kraftig vækst.

Ambitionerne var store, da BoShop med hovedsæde i Risskov åbnede i Aalborg i februar 2020.

Imidlertid har udfordringerne med at få Aalborg-afdelingen til at blive profitabel været tilsvarende store, og derfor afvikler BoShop afdelingen i Aalborg, når lejemålet udløber 1. marts 2023.

“Vi havde store ambitioner, da vi i begyndelsen af 2020 rykkede ind i den historiske og smukke bygning i Østerågade, og de 1.700 kvadratmeter var lige det, vi havde drømt om til at skabe det møbel-, mad- og oplevelseshus, vi havde i tankerne.

Men coronapandemien og den efterfølgende økonomiske afmatning forværret af krig i Ukraine, har gjort, at vi aldrig for alvor fik lettet fra jorden, og derfor har vi desværre ikke kunnet se anden rentabel mulighed end at afvikle Aalborg-afdelingen,” siger BoShops indehavere, Christopher og Dorte Eis.

Samler alt i Aarhus: BoShop lukker stort møbelhus i Aalborgs midtby

Fokus på Aarhus og online

Tanken med Aalborg-afdelingen var at skabe et møbelhus ud over det sædvanlige – et hus, hvor gæsterne kunne spise, nyde kunst og musik og se unikke møbler.

“Men forpagteren af cafeen (På Fjorden, red.) valgte at lukke sine aktiviteter ned for at fokusere på andre dele af sin forretning, og siden har der ikke været serveret mad på adressen.

Ingen andre har haft mod eller økonomi til at overtage aftalen, og det har været med til at punktere vores drøm om at skabe det unikke hus, som var meningen med det hele,” siger Dorte Eis, der understreger, at BoShop lever videre i bedste velgående – og også kommer styrket ud på den anden side.

“Vi har en solid forretning i Risskov, som siden 2007 har leveret unikke kvalitetsmøbler til kunder i hele landet.

Og så har vi en virkelig god position på online-markedet, som vi kommer til at kanalisere endnu flere kræfter over i – blandt andet med et forbedret og nytænkt samspil mellem vores fysiske butik og et nyt online univers for vores kunder.

Det positive outcome af denne situation er, at vi med afviklingen af Aalborg frigør nogle ressourcer til at styrke kerneforretningen, så BoShop også i de kommende mange år er et yderst attraktivt sted at købe kvalitetsmøbler.

I det nordjyske fortsætter vi det samarbejde vi allerede har skabt med gode netværksforbindelser og tætte kunderelationer, – den fysiske butik vil blot være lidt længere væk”, siger Christopher Eis.

Flyttesalg og farvel til medarbejdere

Afviklingen i Aalborg kommer til at medføre, at nordjyderne kan se frem til fordelagtige møbeltilbud, når BoShop Aalborg holder flyttesalg.

Flyttesalget starter allerede på mandag den 15. august kl 10.00 og åbningstiderne vil være normale indtil 1. september – hold derefter øje med flexible åbningstider på hjemmesiden og sociale medier.

Der vil være skarpe priser på masser af lækre møbler, accessoires og inventar som skal sælges fra udstillingen.

“Afviklingen af vores Aalborg-afdeling kommer desværre også til at betyde at vi må sige farvel til nogle dygtige og engagerede medarbejdere.

Det er det værste af det hele,” siger begge indehavere samstemmigt.

Del artikel

Andre læser også