Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen & Emil Kjær Jørgensen

Bubble Tea-konceptet er poppet op i Aalborg ad flere omgange, men nu indtager en helt ny og ambitiøs kæde byen for at servere lækre Bubble Tea’s til folket.

I Bispensgade 27B er kæden Boba Drop åbnet 1. februar, og noget tyder på, at konceptet er gået rent ind hos nordjyderne.

Da MigogAalborg besøgte stedet en højhellig mandag, lige over middag, vrimlede det med mennesker, som skulle have en lille forfriskning indenbords for at kunne komme igennem første dag i ugen.

“Vi er enormt glade for den flotte opbakning, vi har fået de første dage, og det overgår alle vores forventninger,” fortæller Bobby fra Boba Drop.

Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg

Sådan fungerer konceptet

Hvis du er en af dem, der sidder og tænker: “Bubble Tea, hvad dælen er det?”, så har du nok levet i en boble de seneste år …

Konceptet har vundet indpas over hele verden, efter det blev opfundet i Taiwan i starten af 1980’erne.

Den særlige drik findes i et utal af varianter, hvor fællesnævneren er de særlige kugler/bobler, der flyder rundt i bunden af drinken, og giver en helt ny sanseoplevelse, når man indtager den i de store sugerør, der sørger for at man både får væske og bobler med, når man tager et sug.

Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg

På Boba Drop har du valget mellem følgende varianter: Fresh Fruit Tea, Classic Milk Tea, Brown Sugar Pearl, Juice Tea, Tea Latte, Pure Tea og Boba Style Milkshake.

Når du har valgt din smag, så har du også valget mellem følgende toppings: Tapioca, Popping Boba, Jelly.

Du kan desuden skrue op og ned for sødmen og mængden af is-terninger.

Sådan smager det

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på redaktionen ikke er de mest inkarnerede Bubble Tea-drikkere i byen. Men det kan man jo lave om på.

Vi hoppede ombord i en Boba Drop Fruit Tea, Brown Sugar Milk Tea samt en Oreo Milkshake – noget for enhver smag, må man bare konkludere.

Ifølge Bobby er varianten med Brown Sugar blevet en favorit blandt kunderne, så den startede vi modigt ud med.

Smagsmæssigt træder smagen af sort te tydeligt igennem, men ellers er der ikke meget lighed mellem en klassisk kop te og Boba Drops bubble tea.

Gennem sugerøret flyver mørke Tapioca-perler op i ganen og efterlader dig med store øjne og dansende smagsløg. Man kan ikke helt lade være med at trække lidt på smilebåndet, for sjældent har en “drink” føltes mere levende.

Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg

Boba Drop Fruit Tea smager bare af sol og sommer, som kan være noget så tiltrængt sådan en lidt trist februar-mandag.

Vi blev enige om, at den nærmest smager som Capri Sun-juice på steroider, hvor den smagfulde juice er suppleret med frisk frugt og lækre poppende perler.

Hvis man kender os ret, så ved man naturligvis også, at vi ALDRIG siger nej til det mest syndige på menukortet i form af de såkaldte Boba Style Milkshake, og vi valgte naturligvis en Oreo Milkshake, som bare smagte som flydende … Oreo.

Det bliver aldrig en dårlig ting!

Noget for enhver smag: Populær Bubble Tea-kæde er åbnet i Aalborg

Boba Drop har åbent fra klokken 11.00-19.00 alle hverdage og fra 11.00-19.30 i weekenden. Du finder dem på Bispensgade 27B.

Du kan følge dem på både Facebook og Instagram.

Del artikel

Andre læser også