Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klogere på Bitcoin og undgå at blive snydt

Af Redaktionen

Bitcoin er in igen. Til trods for et dårligt år i 2018, oplever kryptovalutaen nu endnu engang medvind. Det betyder flere investeringer og desværre også gode muligheder for at snyde penge ud af næsen på håbefulde investorer.

 

Bitcoins udvikling over de seneste år

2019 er indtil videre et godt år for de virtuelle valutaer. For blot et år siden troede de fleste nok, at de havde set det sidste til Bitcoin. Vi indrømmer det gerne, de af os, der ikke dengang var hoppet med på bølgen, var nu efterhånden også ved at være trætte af ikke at høre om andet. Måske var vi tilmed nogle, der håbede, at det blot var en fase.

 

Et godt tidspunkt at investere?

Nu er der dog god grund til at spidse ører og måske endda være åbne overfor en ny interesse. Bitcoin har nemlig lige nu god medvind på kryptobørsen, så måske vi skal genoverveje at tage del i aktiviteterne. Eksperter og hverdags-spekulanter er allerede godt i gang. Medierne følger ligeledes trop. Alle snakker endnu engang om Bitcoin. Er det nu, man skal investere?

 

Høj risiko

Den digitale møntfod, der er 100% styret af udbud og efterspørgsel, har tidligere vist sig at komme med store afkast på relativt kort tid. Derfor den øjeblikkelige popularitet og naturligvis også den ligeså øjeblikkelige skuffelse, når kurven fra det ene minut til det andet styrtdykkede.

 

Hold øje med krypto-robotterne

Har man mod på at investere, gør man sig godt i at sætte sig grundigt ind i kryptovalutaens historie, køb og salg-processer og hvilke kryptoenheder man bør sætte sine penge i. Disse mange overvejelser, har fået flere og flere til at outsource deres investeringer – en tendens, der er årsag til opstandelsen af såkaldte krypto-robotter. Helt enkelt går det ud på, at man indsætter nogle penge på en hjemmeside – en krypto-robot – som så tager sig af investeringerne på kryptobørsen. Én af disse robotter hedder Cryptosoft og du kan læse en anmeldelse af cryptosoft.

 

Undersøg markedet

Desværre findes der – som man også kan læse i anmeldelsen – mange svindlende krypto-robotter, der udelukkende er til for at frarøve folk deres penge. Det er derfor en god idé først og fremmest at overveje om du selv kan tage dig af dine investeringer, eventuelt med assistance fra en erfaren ven eller kollega. Og dernæst, hvis du beslutter dig for at søge hjælp fra en krypto-robot, så starte med at undersøge markedet og læse nogle forskellige anmeldelser.

 

Sæt dig grundigt ind i stoffet

Der er masser af guides på nettet, når det kommer til investering i Bitcoin. I artiklen her kan du blandt andet læse tre gode råd til at investere i kryptovaluta. Andre artikler guider dig omkring valget af kryptoenheder. Der findes nemlig tusindvis af forskellige valutaer hvor Bitcoin, Neo og Ethereum er nogle af de mest kendte. På andre sider kan du tilmed få personlig rådgivning, uden at give andre adgang til dine værdier. Søg og du skal finde!

 

Sætter du dig ordentligt ind i stoffet, har du større chance for en god investering og undgår lettere at blive snydt.

Del artikel

Andre læser også