ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blæsten rusker i Nordjylland: Flere fly fra Aalborg Lufthavn aflyst

Af Redaktionen

Et kraftigt stormvejr har lige nu søndag eftermiddag godt fat i Nordjylland og resten af landet.

Blæsten påvirker trafikken i store dele af landet, hvor broer er midlertidigt lukkede. I Aalborg Lufthavn er flere flyafgange også påvirket.

Hidtil er to SAS-fly fra København til Aalborg og den omvendte vej retur blevet aflyst. Så i alt fire er fire flyafgange mellem København og Aalborg aflyst.

Derudover er flyet til Amsterdam 18.10 med KLM aflyst, og det samme er SAS-flyet kl. 19.00.

Der er endnu ikke nogen opdateringer om hvorvidt yderligere afgange påvirkes, men man må formode, at der vil være aflysninger eller forsinkelser.

I Vestbyen i Aalborg har dele af Henning Smiths Vej afspærret, fordi man frygtede, at et stillads kunne vælte. Søndag ved aftentid er afspærringen nu ophævet, oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

“Stilladset står der stadig, men det er blevet sikret nu, så vejen er igen åben,” siger Jes Fallberg, der er vaghavende i Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Flere færger er også aflyst

Adskillige færgeafgange er også aflyst. Blandt andet Stena Line fra Frederikshavn til Göteborg, og den anden vej rundt. ColorLine har også aflyst flere færger fra Hirtshals mod Norge.

En grafik fra DMI viser, at de kraftigste vindstød kulminerer omkring 17-19, hvorefter vinden stille og roligt aftager i styrker.

Opdateres

Del artikel

Andre læser også