Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grønt tiltag: Køb en lejlighed og lån en elbil i Aalborg

Af Christine Luca Hornemann

Mange nybyggede boligprojekter i Aalborg har stjålet overskrifter.

Det kan være svært at skille sig ud fra mængden, da der bliver bygget på livet løs i Aalborg.

Boligvirksomheden 2E Group ønsker dog at gøre forsøget på netop at skille sig ud ved hjælp af et helt nyt tiltag.

De har lige annonceret, at deres boligprojekt Gigantium Park får nye grønne tiltag.

2E Group har, i samarbejde med Aalborg Kommune og elbilfirmaet TADAA, fået installeret en eldrevet delebil, som beboerne kan booke, hvis der er behov for at benytte en bil et par timer.

Nybyggeriet er lavet som en perfekt løsning til førstegangskøbere eller forældrekøb, hvorfor det særligt er tænkt ind i disse nye tiltag.

Fælles elbil medfølger

Planlægningen for området af Gigantium til at blive en grønnere bydel er godt undervejs.

Det er også et af de elementer, som 2E Group har lagt stor vægt på i forbindelse med at supplere nybyggeriet med nye tiltag.

“Nogle af de ting 2E Group har lagt vægt på i forbindelse med ejendomsprojektet er, at vi alle bør have en stor interesse i at gøre Aalborg til en grønnere og renere by, hvilket man kan se afspejlet i vores byggeri,” fortæller Rikke Sigfredsen fra 2E Bolig.

Det er de færreste førstegangskøbere eller studerende, som har råd til en bil. Men hvis man køber en lejlighed i Gigantium Park er det muligt at leje en elbil.

“I samarbejde med Aalborg kommune og elbilfirmaet TADAA har vi i Gigantium Park fået installeret en eldrevet delebil, som beboerne kan drage nytte af, hvis man skulle have behov for en bil i nogle timer.

Det er en nyhed og aldrig set før, og noget som virkelig tænder de unge mennesker, kan vi mærke,” fortæller Rikke Sigfredsen.

Konceptet drager paralleller til Drive Now, som i øjeblikket er populært i hovedstadsområdet, men her har 2E Group tiltænkt det særligt til Gigantium Parks beboere.

Bygget i New Yorker stil

Samtidig med de energivenlige tiltag på den motoriserede færdsel, er der også tænkt grønt i forbindelse med beboernes cykler.

Der er monteret vægstativer til cyklerne i opgangen, så der er ikke fare for, at vejret ødelægger cyklen, eller at cyklen bliver stjålet.

Grønt tiltag: Køb en lejlighed og lån en elbil i Aalborg

“Indgangspartiet er så flot og holdt i New York urban stil, hvor de unge mennesker bl.a. kan hænge deres cykler på væggen i opgangen.

Der er ligeledes etableret stort fællesrum, hvor der er plads til ca. 30 mennesker, og man har mulighed for at mødes, uden at man skal bruge sin egen ejerlejlighed.

Det kan vi også høre virkelig er en succes blandt de unge mennesker,” fortæller Rikke Sigfredsen fra 2E Bolig.

Tiltænkt til førstegangskøbere eller forældrekøb

Den sidste etape af lejlighederne i Gigantium Park er nu skudt i gang.

Lejlighederne er to-værelses lejligheder i størrelser fra 47-53 kvm. og er i priser fra 1.325.000 kr.

“Lejlighederne er designet til førstegangskøber og forældrekøb til studerende idet lejlighederne udelukkende er 2-værelses lejligheder i størrelser fra 47-53 kvm.

Ejendomsprojektet er det første i området, hvor der udelukkende opføres 2-værelses lejligheder, hvilket undrer os, da området især henvender sig til personer der har relationer til Universitetet. ,” fortæller Rikke Sigfredsen.

Der er solgt ca. 60 lejligheder på 14 måneder. Der er omkring 20 lejligheder igen, så der er stadig mulighed for at få en lejlighed i det succesfulde ejendomsprojekt.

Se meget mere om Gigantium Park og de nye tiltag her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Grønt tiltag: Køb en lejlighed og lån en elbil i Aalborg

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel

Andre læser også