Bliv klar til sommeren med LOKOO: Sommertilbud på 25% på udvalgte behandlinger

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Forestil jer et beauty-univers, hvor både frisør og kosmetisk sygeplejerske står klar til at gøre dig til den bedste udgave af dig selv.

Dét er, hvad Christina Gadensgaard Larsen og Line Toftegaard kan tilbyde dig i deres klinik, og hjertebarn, LOKOO.

Det vil altså sige, at du i en og samme klinik kan få hår- bryn og vippebehandlinger, samt behandlinger med botox og filler.

LOKOO har eksisteret siden august i Nørresundby tæt på Limfjordsbroen, men selvom omgivelserne stadig er forholdsvis nye, er de to kvinder bestemt ikke nye i faget.

Behandlingerne udføres af Christina og Line selv, hvor Christina har hentet erfaring fra blandt andet GunBritts salon i København og en barbersalon i Australien, mens Line er uddannet hos selveste Kim Novaa, der eftersigende skulle være blandt landets bedste.

”Vi er begge to helt nede på jorden. LOKOO er et sted, hvor man kan føle sig hjemme og forhåbentlig få en rigtig god relation til både Christina og jeg,” fortæller Line.

VILDT sommertilbud på kosmetiske behandlinger

Hold godt fast piger – for det her er altså et tilbud, der kan slå benene væk under de fleste.

LOKOO forkæler alle piger, kvinder og damer, og kører i juni og juli måned med hele 25% på ALLE behandlinger med botox og filler.

Line står klar til at give kompetent rådgivning, så du kan opnå dit ønskede sommerlook, og uanset om det er botox eller filler, sørger hun for, at du får et smukt og naturligt resultat.

Botox indebærer blandt andet udretning af smilerynker, panderynker og den berygtede bekymringsrynke.

Med filler kan du få større og fyldigere læber, så din yndlings sommerlæbestift virkelig kan træde i kraft.

”Botox og filler er måske lidt tabulagt, og folk kan have et skævt syn på det, fordi de måske har set nogle skræktilfælde,” fortæller Line og tilføjer:

”Det er utroligt vigtigt for mig, at mine kunder går herfra med et naturligt resultat, der passer til ens ansigt.”

LOKOO giver en gratis og uforpligtende forundersøgelse inden alle behandlinger med botox og filler, for at høre dine ønsker og lave en analyse af dit ansigt, så du kan få den behandling, der passer til lige præcis dig.

Smid bekymringerne og bliv klar til sommer

… og det er faktisk helt bogstaveligt talt, for hos LOKOO kan du nemlig få rettet op på vinterdepressionens kedelige spor og få en flot glat sommerhud.

LOKOO tilbyder en botox kombi-pakke, hvor du kan få rettet bekymringsrynke, smilerynker og panderykker ud for kun 2250 kr. med det unikke sommertilbud (normalpris for denne behandling er 3000 kr.)

”Man kan forvente at føle sig tilpas, når man kommer her hos os, og der er plads til alle.

Vores kunder er af alle aldre og typer, og det er helt okay at være anderledes eller skør – vi hedder jo trods alt ’LOKOO’,” siger Line med et smil.

Hvis du har lyst til at læse mere om LOKOOS behandlinger eller se ”før og efter” billeder, kan du besøge LOKOOS hjemmeside her, hvor du også kan se priser og booke tid.

LOKOO
Vestergade 63, Nørresundby
Du kan læse mere på deres hjemmeside her