Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind fede præmier: 3×3 basketball turnering kommer til Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Streeball Aalborg
Foto: Streeball Aalborg

Basketball er begyndt at vokse i popularitet i Danmark, og der er intet sted dette er mere tydeligt end på Aalborgs udendørs baner, hvor du altid kan spotte grupper af venner og familier i aldersgrupper, der spiller bold.

Hvis du elsker at spille og vil vise dine færdigheder i en række 3×3 kampe, så er dette dit tegn til at samle et hold og tilmelde dig Streetbasket 3×3 turneringen, der finder sted i Aalborg (bagved Hasseris Gymnasium) den 29. maj kl. 10.00-16.00.

Turneringen afholdes af den nye forening Streetball Aalborg i samarbejde med Aalborg Basketball Klub og Dansk Basketball Forbund.

Børn (U11-U19) såvel som voksne kan deltage – og dette inkluderer selvfølgelig mænd og kvinder.

Saml dit hold og vind fede præmier

For at kunne deltage i konkurrencen skal du tilmelde et hold med fire spillere (tre spillere og én udskifter) og en træner eller forældre.

Det koster kun 50 kr per person at deltage, og alle der tilmelder sig får et års gratis medlemskab af foreningen Streetball Aalborg.

Som med enhver spændende turnering kan man vinde masser af fede præmier, og lige nu inkluderer det udstyr fra BørneBasketFonden, Nordic Basketball, Sportsmate, PeterDress og andre.

Turneringen starter kl. 10.00 og bortset fra en masse kampe, kan du også se frem til sjove konkurrencer og aktiviteter. Der vil være musik til at sætte stemningen samt gratis frugt og kage.

Arrangørerne har meldt ud at det fulde program for dagen snart meldes ud.

Vind fede præmier: 3x3 basketball turnering kommer til Aalborg
Foto: Streeball Aalborg

Verdens største urbane holdsport

I modsætning til normale basketball kampe som dem, man ser i f.eks. NBA, spilles 3×3 kampe på kun én kurv med tre spillere på hvert hold.

Denne type format har et hurtigere tempo og er meget underholdende, hvilket er en af grundene til, at 3×3 er blevet kåret som én af verdens største urbane holdsport.

Nu er turneringsformen begyndt at gøre sit indtog i Danmark, og selv hvis du ikke planlægger at deltage i kampene, så er det værd at komme forbi banerne til en sjov publikumsoplevelse den 29. maj.

Læs mere og tilmeld dig her.

Hvad: 3×3 basketball turnering

Hvor: Banerne bagved Hasseris Gymnasium

Hvornår: Lørdag, 29. maj, kl. 10.00-16.00

Seneste nyt