ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind sneakers og gavekort: Basket-turnering på Havnefronten er tilbage med fede præmier

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Streetball Aalborg
Foto: Streetball Aalborg

Bruger du timevis på at skærpe dine 3 point skud eller Euro step og mangler et publikum til at sætte pris på dine basketball-evner, så kommer der snart en fremragende mulighed.

Organisationen Streetball Aalborg er gået sammen med DBBF og præsenterer en helt ny ‘3×3 Street Tour’, som rammer Aalborg lørdag den 13. august.

Turneringen er for senior, U17, U15 og U13 (både mænd, kvinder, drenge og piger), og du kan deltage uanset dit niveau.

Turneringen finder sted på Aktivitetspladsen på Havnefronten, og det bliver et fedt setup med Limfjorden i baggrunden, forbundets nye officielle streetbane med gulv og opstregning og professionelle kurve. Der vil også være en DJ, der spiller musik.

“Formålet med turneringen er at skabe et super fedt street basket og gadeidrætsevent, som viser den gode stemning og ikke mindst fællesskaberne, som opstår når man rykker idræt udendørs i det gode sommervejr,” fortæller Magnus Kolind Mathiassen, der er formand og stifter af Streetball Aalborg.

Du tilmelder dit hold til turneringen her.

Vind sneakers og gavekort: Basket-turnering på Havnefronten er tilbage med fede præmier
Streetball Aalborg afholdt også en 3×3 basket turnering under IDRÆTSMØDET på Vestre Fjordpark. Foto: Streetball Aalborg

Masser af fede præmier

For at tilmelde dig skal du gå sammen med dine kammerater og lave et hold på mindst 3 spillere og maks. 4 (man kan have én udskifter).

Når I har fundet et cool holdnavn, opretter I jer på FIBA’s hjemmeside og betaler billetten på 400 kroner.

For de 400 kroner får I adgang til selve turneringen, DBBF dommere under alle kampe og fire specialdesignede, vendbare spilletrøjer fra sportstøjmærket Besten 10 (ønsker I ikke trøjerne, kan I også tilmelde jer for kun 200 kroner).

Går I hele vejen og er sejrherrerne indenfor jeres række, vinder I først og fremmest merchandise fra  Besten 10, men der vil også være rig mulighed for at vinde fede præmier undervejs i turneringen – uanset om I vinder eller ej.

I vil bl.a. kunne vinde gavekort fra The Sneaker Store, basket merchandise, gavekort fra GAME Streetmekka i Aalborg, tøj fra Peter Dress ApS, goodiebags fra Streetammo og drikkevarer fra Red Bull for blot at nævne nogle af præmierne.

Arrangørerne er endvidere gået sammen med Blue Machines, som normalt holder deres festlige events i Jomfru Ane Parken, så der sker en masse på Havnefronten den dag.

Læs mere om arrangementet her.

Hvad: 3×3 street basket turnering
Hvor: Aktivitetspladsen, Havnefronten
Hvornår: Lørdag den 13. august, kl. 12.00-20.00

Del artikel