Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis kage til alle: BACO åbner afdeling i Reberbansgade

Af Emil Kjær Jørgensen

Reberbansgade er Aalborgs madgade nummer 1, og her finder du stort set alt, hvad hjertet (og maven) begærer.

Nu kan MigogAalborg afsløre, at Reberen snart bliver en kaffe- og bagelbar rigere.

BACO, der allerede har populære caféer på Stjernepladsen og i Bredegade, åbner nemlig i Reberbansgade 11, hvor Anettes Sandwich senest holdt til.

“Lige siden vi flyttede fra Budolfi Plads i slutningen af februar, har vi ledt efter den helt perfekte beliggenhed til vores tredje café i byen.

Den har vi fundet nu,” fortæller en begejstret Emil Kjær fra BACO til MigogAalborg.

Gratis kage til alle: BACO åbner afdeling i Reberbansgade
Emil Kjær foran den nye BACO

Masser af gode tilbud til studerende

Den tredje BACO i rækken kommer til at have det velkendte BACO-sortiment med baristakaffe, frisksmurte bagels, kage og juice.

Caféen i Reberbansgade bliver dog – modsat de to andre – primært et take away-sted, hvor man lynhurtigt kan få en kaffe med to go, mad eller lidt lækkert til den søde tand.

“Reberbansgade er vores drømmelokation, for her er vi helt tætte på en masse studerende fra både folkeskoler, gymnasier og universitetet.

Mange studerende besøgte os på Budolfi Plads, men de kunne ofte ikke nå at besøge os eksempelvis i en pause eller en fritime. Nu har vi en masse uddannelsesinstitutioner inden for 500 meter,” siger Emil.

Masser af gode tilbud til studerende

De studerende og sygehuspersonalet fra Sygehus Nord får – udover altid skarpe priser på både kaffe og mad – en ekstra fordel i den nye BACO.

“Fra klokken 08.00 – 11.00 alle dage giver vi altid en gratis croissant med til kaffen, hvis man viser ID fra sygehuset eller studiekort,” forklarer Emil.

Derudover vil den nye BACO også have det populære stempelkort, som giver dig mulighed for at købe alle ting fra menukortet til blot 25 kr. pr. stk.

Selvom Reberbansgade efterhånden har det meste, så er der noget, der (indtil nu) ikke har været nemt at få fingrene i: Nemlig morgenkaffe.

“Vi åbner jo allerede kl. 8 i hverdagene, så her bliver det nemt at svinge forbi efter en kaffe på vej til skole eller arbejde,” siger Emil.

Åbningen fejres med gratis kage

Hvis du kigger forbi det nye BACO i morgen, så er der også ekstra fristelser på menuen. Traditionen tro fejrer BACO nemlig caféåbningen med gratis kage til alle.

“Vi åbner i morgen klokken 10.00, og der vil være gratis kagemand hele dagen,” garanterer Emil.

Fremover hedder åbningstiderne 08.00 – 20.00 alle hverdage, mens man har åbent fra 10.00 – 20.00 lørdag og søndag.

Hvad: BACO åbner nye café
Hvor: Reberbansgade 11
Hvornår: Åbner fredag d. 25. marts kl. 10.00