Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bo nær Rold Skov: Nye attraktive byggegrunde til salg

Af Christine Luca Hornemann

“Der er så fuld af sjov, inde i en skov” – sådan siger man.

Ønsker du at bo tæt på naturen og slappe af i ren naturidyl, så er der netop nu mulighed for at bygge din egen bolig tæt på Rold Skov.

Der er ikke mange grunde til salg i Aalborg by og derfor er de omkringliggende byer meget interessante for borgere, der ønsker at bygge nyt. I oplandsbyerne er der efterhånden mange grunde at bygge på.

Nu udbydes et spændende og visionært boligområde i Arden – en by der kun ligger 30 minutter fra Aalborgs midtby.

Rold Skov som nabo

Den helt unikke og eksklusive udstykning, der er nabo til Rold Skov, er netop kommet til salg.

Udstykningen består i alt af 64 grunde samt et areal til rækkehuse. De første 24 grunde er gået i gang.

Grundstørrelserne er fra 620 – 1153 kvm. med priser fra 480.000 kr.

Bo nær Rold Skov: Nye attraktive byggegrunde til salg

Grundene sælges byggemodnet og med tilslutningsafgifter – dog med undtagelse af fjernvarme. Der er boreprøver, og mulighed for at foretage egne supplerende prøver.

Lokalplanen for området giver rig mulighed for, at et kommende hus kan skille sig ud fra mængden. Det er muligt at bygge huse i op til 2 plan og op til 8,5 meters højde. Derudover er der et bredt spænd for materiale- og farvevalg.

Rammerne er sat med omtanke og med bæredygtighed og nærhed til natur og grønne områder. Det hele omkranses af skov, områder med lavere bær-og buskbeplantning samt stier til naturen såvel som til byen.

Arden – en by i vækst

Arden er en by er i vækst og har mere end 2500 indbyggere.

Skolen er nyrenoveret med overbygning, hvor der går over 500 elever. Der er et godt foreningsliv med masser af sports- og fritidsfaciliteter, blandt andet en sports- og svømmehal for byens børn og unge.

Der er mellem 1000 og 1500 meter til pasning, skole og idrætshal/svømmehal fra byggegrundene. Samtidig er der kort afstand til Rold Skov, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse eksempelvis på en af de mange mountainbike, ride- eller løberuter.

Bo nær Rold Skov: Nye attraktive byggegrunde til salg

Arden har stort fokus på nærheden til skov og natur, og i gåafstand fra centrum er der en naturlegeplads. Der er flere indkøbsmuligheder i området.

Der er både gode tog- og busforbindelser, som kun ligger få hundrede meter væk. Motorvejen er kun 10 min. væk i bil og så kan du nå til Aalborg på 30 min. og Aarhus på 45 min.

Læs og se meget mere om grundene her

Del artikel

Andre læser også