Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam går sammen om lækker nytårsmenu

Af Simone Vestergaard

I ugens løb afholdt tre af Aalborgs bedste restauranter Tabu, Nam og Applaus et fuldt udsolgt kokketræk.

Over tre dage blev de tre restauranter fyldt til bristepunktet, hvor de gav gæsterne en helt ekstraordinær gourmetoplevelse af de sjældne slags her i Aalborg.

Nu udvider to af restauranterne samarbejdet også til at gælde deres nytårsmenu som Take Away.

Hver eneste år har en lang række af Aalborgs bedste restauranter lækre nytårsmenuer, som de sender ud af huset på årets sidste dag.

To topkokke går sammen

I år går Nam og Applaus sammen, og de to topkokke Kim Jeppesen (Nam) og Mads Hyllested (Applaus) har skabt en nytårsmenu på et niveau, som man ikke finder mange andre steder i det nordjyske.

”I år har vi valgt at prøve en ny konstellation og kreere en fælles nytårs take away. Vi kunne godt tænke os, at give kunderne en anderledes oplevelse, og begge restauranternes koncepter minder om hinanden – blot med to forskellige madstilarter,” siger Anne Marie Menendez, medejer af Restaurant Nam.

To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam går sammen om lækker nytårsmenu

Det er ikke kun her i Aalborg, at man kan nyde godt af menuen. Der bliver også mulighed for at hente det i Frederikshavn.

“Mads og Kim er jo to nordjyske drenge fra Sæby og Frederikshavn, så vil vi også gerne reklamere for vores menu nordpå.

Derfor kan man både kan afhente vores menu på Nam og i Frederikshavn,” fortæller ejeren Anne fra Nam.

Spændende fusion af to køkkener

Hun fortæller om selve tankerne omkring menuen;

”Både Applaus og Nam kører normalt med mange små serveringer.

Men med nytårsmenuen har vi valgt at lave en spændende fusion af to køkkener.

En nem og lækker menu med fire snacks og fire godt-fyldte retter.

Vi har sørget for, at folk ikke skal bruge uanede mængder tid i køkkenet efterfølgende men i stedet hygge sig med sine gæster,” forklarer Anne.

Hvorfor har i slået jer sammen?

”Begge restauranter er blevet taget rigtig godt i mod i Aalborg, og der er god respons, når vi slår os sammen – senest med kokketræffet.

Så er det bare super hyggeligt at lave mad sammen.”

Hvis man lægger sin bestilling inden d. 1. december, så får man 10% rabat på hele bestillingen.

Nytårsmenuen fra Applaus & Nam


Fire snacks:
– Vaffel m. taskekrabbe
– Kyllingechips m. karl johancreme
– Modnet skinke m. saltet grønt & friskost
– BBQ marineret gris m. stikkelsbærsalsa & sprød brød

Hertil brød og smør.

To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam går sammen om lækker nytårsmenu

To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam går sammen om lækker nytårsmenu

Fire retter:
– Carpaccio af mørbrad m. røget æggeblomme, lime-ponzu & sprøde jordskokker
– Hummerbisque m. porcheret torsk, saltede mandler & urteolie
– Stegt okse mørbrad m. confiteret kartoffel, solbærglaserede rødbeder, syltet solbær & trøffelsauce
– Hvid chokolade & passion m. marengstoppe, hasselnødder & havtorn

To af Aalborgs bedste: Applaus og Nam går sammen om lækker nytårsmenu

Der er mulighed for at købe to forskellige pakker,alt efter ønske.

Pakke 1 med snacks og fire-retters menu koster pr. kuvert 450 kr.

Pakke 2 med snacks, fire-retters menu og bobler koster 495 kr. pr. kuvert og inkluderer 1/2 fl. bobler

*Alle pakker sælges fra minimum to personer.

Ulige antal kan blot se frem til at nyde lidt ekstra mad og bobler.

Du kan booke lige her

Del artikel

Andre læser også