Annonce: Sådan vil Friis-butikkerne forkæle dig til Day & Night

Skrevet af: Michael Qureshi
Der er mange lækre butikker i Friis Shoppingcenter
Der er mange lækre butikker i Friis Shoppingcenter

Stewardesser med kolde forfriskninger. Gratis is til børnene. Gratis parkering. DJ’s og beachbar.

Man er garanteret sommerferie-stemning, hvis man besøger Friis Shoppingcenter i løbet af Day & Night i Aalborg fredag 3. juni.

Temaet er sommerferie, og det følger butikkerne i Friis Shoppingcenter også op med ekstra fokus på sommer-produkter. Det kan være de nye hotteste sommer-kollektioner på tøj, eller produkter som man ikke vil undvære i de dejlige ferieuger.

Hvis man slår et smut forbi denne fredag, så kan man nærmest have kufferten rejseklar allerede i weekenden. Det bedste af det hele. Det bliver også billigt.

Aalborg summer på Day & Night, og i Friis Shoppingcenter er der masser af stærke tilbud oveni sommerlige omgivelser.

Vi spurgte butikscheferne i henholdsvis Companys Friis og Bahne i Friis hvorfor det er i Friis Shoppingcenter, at aalborgenserne skal tilbringe deres dag og aften.

Miriam Hansen
Butikschef, Companys Friis

Hvordan er stemningen blandt personalet på sådan en Day & Night?

“Stemningen på denne aften er altid i top. Personalet har gjort noget ekstra ud af sig selv og kunderne skal forkæles. både til ganen og lommebogen.”

Hvad sætter man som butik i Friis ekstra fokus på sådan en lang dag?

“Fokus på kunderne med alt hvad der tilhører.”

Shopping i Aalborg
Companys i Friis Shoppingcenter

Hvordan er atmosfæren typisk i Friis på Day & Night?

“Atmosfæren oser af fest og hygge.”

Friis sætter fokus på sommerferie-tema med stewardesser og DJ’s – hvad gør I for at være i ferie-stemning?

“Companys pigerne vil have fine blomstrede sommerkjoler på evt. blomster eller solbriller i håret og sandaler. Det er jo sommer. Der serveres noget sommerligt som f.eks jordbær.”

Hvorfor skal folk kigge forbi Companys i Friis fredag 3. juni?

“Companys Friis har -20 procent på alt denne aften. Og vi har de bedste mærker og de sødeste piger til at hjælpe.”

Martina Wolf
Butikschef, Bahne i Friis

Hvordan er stemningen blandt personalet på sådan en Day & Night?

“Den er HØJ med stort H. Vi elsker disse aftener og har kaldt ekstra medarbejdere ind det meste af dagen. Kunderne elsker, at vi laver sjov med dem. Især sådan en dag, hvor alle kunder er i godt humør, og der er fest i gaderne.”

Friis shopping i Aalborg
Friis Shoppingcenter i Aalborg

Hvad sætter man som butik i Friis ekstra fokus på sådan en lang dag?

“Super fede og gode tilbud – masser af personale der er i godt humør og selvfølgelig service! Der er som oftes ekstra travlt, og vi vil stadig gerne have tid til bl.a. at pakke flot ind.”

Hvordan er atmosfæren typisk i Friis på Day & Night?

“Der er høj puls. Masser af glade mennesker og sjov på gangene.”

Friis sætter fokus på sommerferie-tema med stewardesser og DJ’s – hvad gør I for at holde sommerferie-stemning?

“Det vil vi ikke løfte sløret for endnu, haha.”

Hvorfor skal folk kigge forbi Bahne i Friis fredag 3. juni?

“Fordi det altid er en oplevelse at ”komme hjem” til os i Bahne – vores slogan er ”Velkommen hjem”, og det vil vi gerne leve op til. Vi vil gerne modtage vores gæster, som var de gæster i vores egne hjem.

Fik du læst: Stewardesser og strandbar til Day & Night i Friis

Her er programmet i detaljer i Friis på Day & Night fredag 3. juni

 • Alle butikker har åbent klokken 10.00-22.00
 • Klokken 19-22 er der beachbar med smagsprøver på sommerdrinks ved Inspiration på plan 0
 • To DJ’s rundt omkring i centeret spiller fede sommerhits kl. 19-22
 • Man vil mellem kl. 18-22 støde på stewardesser, der byder på kolde forfriskninger
 • Gratis is til alle børn op til 12 år med følge af en voksen kl. 16.30 foran Joe & The Juice.
 • Dagen igennem vil der være konkurrencer med sommerpræmier på højkant flere steder i centeret.
 • Mød ildsjælene fra Stafet For Livet der sætter fokus på kampen mod kræft. Det sker i loungen på plan 1 mellem 16-19. Stafet For Livet afholdes i Aalborg 13 & 14 august.
 • Gratis parkering fra klokken 16 i Friis parkeringskælder i fire plan med 850 p-pladser.

Efter 38 år: Derfor lukker kendt slagterbutik

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 38 år er der blevet langet store bøffer over disken i slagterforretningen Slagter Ole på Skrågade 5 i Nørresundby.

Kundetilfredsheden, som blandt andet viser sig i anmeldelserne på butikkens Facebook-profil, taler sit tydelige sprog:

Slagterforretningen har indtil nu været kendt og elsket for sin høje kvalitet, sin kræsen om kødet samt det store udvalg både friskskåret kød, hjemmelavede færdigretter samt uforgængelig klassikere som ribeye, frikadeller, koteletter og grillpølser.

Alligevel måtte Slagter Ole i går, søndag d. 19. august, lukke forretningen ned én gang for alle.

“Jeg har drevet butik i Nørresundby i 38 år. Det er en veldrevet butik, men i 2017 var der en række udefrakommende begivenheder, som gjorde, at jeg kom ud med et underskud.” skriver Slagter Ole i et opslag på Facebook.

Et trist farvel

Desværre nåede butikken aldrig at vende skuden, før det var for sent.

“Det har ikke været muligt at rekonstruere butikken her i 2018, hvilket nu har fået den konsekvens, at jeg af økonomiske og helbredsmæssige årsager, må lukke Slagter Ole.”

Den triste nyhed blev modtaget med klagesang fra de mange stamkunder, der har haft sin gang i butikken:

“Katastrofe for Nørresundby og omegn. Hvor skal man nu køre hen efter de lækre varer man ikke kan købe i supermarkederne?” skriver en kunde blandt andet.

Usikker fremtid for Dimsen

Det er ikke kun aalborgenserne, der har taget slagtervarer med hjem til middagsmaden. Også flere af byens populære spisesteder har benyttet Slagter Ole som fast leverandør.

Blandt andre Skovs Pølsevogn på Nytorv, som årligt får leveret  1,3 tons ribbenssteg  til sin fænomenale Aalborg-hitter, Dimsen. 

Men ikke engang steg i de mængder, var nok til at holde Slagter Ole ovenvande.

“Det er jo virkelig tragisk for manden, og jeg er meget ked af, at han lukker. Jeg har fået steg fra så mange forskellige steder, men kvaliteten har aldrig været så høj som den fra Slagter Ole.” siger Pia Skov, som er indehaver af pølseboden på Nytorv.

Lukningen har allerede fået konsekvenser for Dimsen fra i dag, da Pia ikke kunne få leveret sin steg. Heldigvis fandt hun en midlertidig leverandør, så aalborgenserne ikke skulle undvære deres daglige dims.

Men betyder det så, at det også kan blive et farvel til Dimsen?

“Nej, bestemt ikke! Så ville der jo blive ramaskrig og demonstration, det går virkelig ikke!” siger Pia med et grin, som nu er på jagt efter en ny leverandør.

Pia Skov har fået leveret steg fra Slagter Ole i flere år.

En situation, som Slagter Ole også beklager:

“Jeg vil gerne beklage over for de erhvervsdrivende, mine kollegaer, i Nørresundby.

Jeg er oprigtig ked af, at det skulle gå sådan med min butik. Tak allesammen – uden jer havde jeg ikke haft min fantastiske butik og alle de gode oplevelser.” slutter Slagter Ole sit Facebook-opslag.

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

 • Ølmarinert Svinefilet
 • Texas Marineret Short Rib
 • Krydderet Flank Steaks 
 • Frankfurter med tilbehør
 • Råstegte kartofler
 • Sommersalat med pasta og bær
 • Kold kartoffelsalat
 • Hjemmelavet Urtedressing
 • Kryddersmør
 • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.