Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: Skovrock fik maksimalt ud af pop-darlingen Christopher

Af Michael Qureshi
Christopher leverede en toppræstation til Skovrock i fredags
Christopher leverede en toppræstation til Skovrock i fredags

Af Charlotte Caroline, Asight

Det har været en lidt vild weekend for Skråen som koncert-arrangør.

Fredag stod man bag hele to store koncerter på samme tid. Med Lis Sørensen til Fredagsfest i Karolinelund og teenage-idolet Christopher til Skovrock i Skovdalen. Derudover toppede de weekenden med Lars Lilholt også i Skovdalen lørdag aften.

Man kunne måske have frygtet, om det var for meget at gabe over for selv en så dreven arrangør som Skråen. Vi var med til Christopher-koncerten sammen med tusinder andre aalborgensere i de hyggelige rammer i Skovdalen. Og herfra var der intet at udsætte på arrangementet.

Man havde satset på den nye komet Cisilia som opvarmning, og hun klarede opgaven fornemt. Hun fik sat en fest i publikum, så alle var helt i feststemning, da Christopher gik på klokken 22.00.

Det var ventetiden værd.

Sceneshowet var gennemført på alle fronter. Han var nærværende, snakkede til både fans, mødrene på bagerste række og formåede at få alles hænder i vejret til sine populære og kendte sange.

Christopher i Aalborg

Der blev rocket igennem, stemningen var i top og vejrguderne holdt tørvejr for os alle. Der var god lyd med musikken.

Sceneskiftet fra Cisilia til Christopher var også effektivt udført. Værten var godt på og sørgede for, at alle var godt underholdt.

Det var som om, at Skovrock fik optimalt ud af Christopher. Det er også godt set af Skråen, at deres Skovrock-pakke har haft en så bred appel med Gnags i juni, Christopher og KrebsFalch 26. august.

Der var mange forskellige boder, som gjorde, at der ikke var lange og trættende køer. Og mange folk på arbejde til at samle skrald og flasker, så der blev holdt pænt.

Stor ros til Skråen for at holde tungen lige i munden med så mange arrangementer på så kort tid.