Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle bør have en pelsponcho – hvilken en skal du have?

Af Annoncør

Når vinterkulden ånder os i nakken, så er det altid en fordel at være forberedt. Der findes mange løsninger såsom store tæpper, dynefrakker, uldhuer og handsker og meget mere. En måde at gribe det an på, er også med ægte pels. I år kan du med fordel overveje, om en pelsponcho er det, du står og mangler i din garderobe. NATURES Collection designer pelsponchoer lavet af naturlige materialer, som kommer i mange varianter. Ægte pels har en varmeregulerende effekt, så du ikke fryser!

Pels i garderoben

Efterhånden er pels i garderoben blevet meget populært og det skyldes ikke mindst den fantastiske blødhed i den naturlige pels samt den varme, som materialet tilbyder, det skyldes også det bæredygtige aspekt. Hos NATURES Collection kan du finde dit næste naturlige element til din vintergarderobe, da de tilbyder optil flere ponchoer af forskellig slags pels. Der kan også finde ponchoer i et stort udvalg, så du kan finde en poncho, der egner sig perfekt til indendørs brug, som en erstatning for den typiske cardigan eller strik, men du kan også opgradere din efterårsjakke med en varm og stor poncho, som du kan tage udenover jakken.

Ægte pels i garderoben har med tiden opnået stor tilslutning. Ægte pels har et moderne og nordisk udseende, som udstråler varme. Det er lige præcis, hvad man har brug for, når vinterkulden truer. Ægte pels er nemlig varmeregulerende, så pelsen helt automatisk varmer dig.

 Et bæredygtigt element

En anden fordel ved at handle ægte pels hos NATURES Collection er, at du kan være sikker på, at din pelsponcho er bæredygtigt fremstillet. Pelsen kommer fra kødindustrien, så hele dyret bruges, og intet går til spilde. 

Man skal heller ikke glemme, at ægte pels kommer fra den rå natur, hvor materialet har tilpasset sig det barske udendørs klima. Det gør ikke kun, at pels anses for at være et eksklusivt materiale, men det gør også at pelsen er slidstærk og langtidsholdbar. Derfor kan du få glæde af en ægte pelsponcho i meget lang tid, hvor du ikke skal ud at købe nyt gang på gang.

Brug din poncho hele året

Det gode ved en pelsponcho er også, at den ikke kun kan bruges om vinteren. Et trick er også at bruge den en kølig sommeraften på terrassen eller som en let forårsjakke. Pels er varmeregulerende og fungerer i al slags vejr.

Du kan læse mere om pelsponchoer, og deres kvaliteter på NATURES Collections egen hjemmeside, hvor du får rig mulighed for at finde din næste pelsponcho. Der er noget til enhver smag, så du kan få et bæredygtigt og naturligt element ind i din garderobe.

Del artikel

Andre læser også