Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aldrig sket før: Nibe Festival melder totalt udsolgt

Af Stine Kjølby Christensen

Nibe Festival har netop slået en imponerende rekord.

Selvom festivalen tidligere har været udsolgt et par gange, er det aldrig sket SÅ tidligt som nu. Alle billettyper er nu solgt, og Nibe 2023 er derfor TOTALT udsolgt.

Festivaltalsmand Peter Møller Madsen udtrykker sin begejstring:

“Det er så fantastisk, at vi efter en pandemi med to aflysninger, og et svært år i 2022 nu er tilbage – stærkere, meget stærkere, end nogensinde”.

Nibe Festival beklager, at mange mennesker i år vil stå forgæves ved billetlugerne, men samtidig glæder de sig over den historisk store interesse for årets festival.

Frivilligheden sejrer også

Året 2022 var en hård tid for livebranchen og landets mange frivillige organisationer. Frivilligheden blev alvorligt udfordret, og det var helt sikkert også tilfældet i Nibe.

”Vi kæmpede os igennem Nibe 2022 med godt 10 % færre medhjælpere end planlagt.

Vores fantastiske frivillige rykkede sammen i ”bussen” og præsterede big time, så gæsterne ikke mærkede nævneværdigt til, at vi manglede en del af de normalt 4700 helt uvurderligt vigtige frivillige,” fortsætter Peter Møller Madsen.

I år ser situationen anderledes ud i Nibe. Langt størstedelen af de mange teams er nu fuldt bemandede, og Nibe Festival har brug for knap 5000 frivillige.

Aftenens generalforsamling, som Nibe Festival afholder i festivalens hovedkvarter, Støberiet, forventes at blive præget af den meget positive udvikling, som festivalen oplever.

Del artikel

Andre læser også