Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afholdes et hemmeligt sted: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Du har måske prøvet at være til en vinsmagning før, men du har nok aldrig prøvet den slags, som finder sted på en endnu ukendt lokation i Aalborg.

For Meny Kennedy Arkaden og Myggen’s, der laver unikke grilloplevelser, er klar med en eksklusiv Penfolds-vinsmagning, hvor du kan smage hele 13 forskellige vine, som koster op til 2995,95 kr. pr. flaske.

“Vi har skruet helt op for ambitionerne, og det bliver en vinsmagning ud over det sædvanlige,” lover Michael Andersen, købmand i Meny Kennedy Arkaden.

Det hele finder sted torsdag den 29. september, og der er kun 30 billetter i salg. En billet koster 1800 kr. pr. person.

Afholdes et hemmeligt sted: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning i Aalborg

Gourmet grillmenu komplimenterer vinene

Med i prisen får du også en tilhørende 7 rettes grillmenu, der er kreeret af Myggen’s – og som naturligvis er afstemt de enkelte vine, som i skal smage.

Afholdes et hemmeligt sted: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning i Aalborg

Penfolds er den mest kendte vinproducent i Australien, og de har opnået kultstatus i vinverdenen for deres fantastiske vine.

Under smagningen er du i særdeles gode hænder, for her vil Birger Holm fra Penfolds dele ud af sin udtømmelige viden om vinene.

Vinene bliver naturligvis serveret i de specielle Penfolds Riedel glas, der er udformet, så de passer til de enkelte vine.

Afholdes et hemmeligt sted: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning i Aalborg
Penfolds

Lækre vine i fantastiske omgivelser

Smagningen bliver afholdt på et indtil videre hemmeligt sted i Aalborg, og det er der en særlig grund til.

Den ekslusive vinsmagning finder nemlig sted i Myggen’s event-truck, der bl.a. har åben tagterrasse med udsigt i fire meters højde, mens du i det indendørs lokale finder både varme, musik, dæmpbar belysning og masser af hygge.

“Det eneste vi kan love er, at det er i Aalborg og forhåbentlig med en fantastisk udsigt,” lover Michael Andersen.

Hvis du vil med til Penfolds vinsmagning med dertilhørende grill-gourmetmenu, skal du sende en mail til michael.andersen2@meny.dk eller martin@myggens.dk.

Del artikel